• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Asia a ktg ci robia regularnie ? mysle ze teraz po operacji twoja ciaza jest traktowana jako wysokiego ryzyka i dmuchac beda na ciebie

Pat nie dosc ze szczypior to jeszcze chudniesz w tym szpitalu bidulko :(

ja mam dzisiaj spotkanie z kolezankami z pracy :) dobrze ze katar prawie przeszedl :/
jutro albo pojutrze za to mam zaplanowane troche bieganie po miescie - musze sie w koncu zameldowac w moim mieszkaniu (bo do tej pory jestem zameldowana u rodzicow) zeby dzidziol byl zameldowany od razu z nami zebysmy mogli wystapic o karte duzej rodziny bez problemu
oby tylko nie kazali mi od razu dowodu wyrabiac bo nie chce teraz w ciazy robic sobie zdjecia do dowodu gdy jestem w ciazy bo jednak buzia troche sie zmienia :(

Margo, bo my wysoko brzuszki mamy i pewnie dlatego tak z oddechem ciężko... Na szczęście zgagi nie mam nadal, ale jeszcze wszystko przede mną...

Pat, a Ty masz płacić za pessar?

osz kuźwa internetu nie mam co chwile :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Margo to przynajmniej spokojna jestes, że Ci malutka nie wypadnie :-D:-D:-D:-D

Pat oni to licza że masz 34 tyg, bo skończone i pewnie do 37 chcą Cię w 2 paku potrzymac, tylko tyle czasu było ok i naglę Ci sie tak spitoliło i nagle pesary pchac będą :/ eh :/

Pat to zupełnie bez sensu... jeszcze dodatkowy wydatek..

Milia to trzymam kciuki żeby zgaga do Ciebie nie zawitała bo to naprawdę masakra...

Babydust ja przez 17 lat które mieszkałam w Polsce po wyprowadzeniu się od rodziców - cały czas byłam (i ciągle jestem tam zameldowana). Teraz mam 2 meldunki - jeden w Polsce i jeden za granicą. Też bym sobie teraz zdjęcia nie robiła bo buzia jak dynia :-D A przez 10 lat na siebie taką patrzeć nie dałabym rady hehe. Dobrze że jak na razie nie musze żadnych dokumentów wyrabiać :)

Doli ja mam nadzieję że jeszcze ze 3 tyg i mała jednak będzie chciała wypaść hehe

Ostatnia edycja:
No właśnie ktg mi nie robią, każą liczyć ruchy, i słuchają serducha 4 x dziennie. A w sumie to bym bardzo chciała, bo ja dalej nie wiem czy to co czuję to twardnienie czy wypinanie, a zaczynam się denerwować, bo leci kroplówka z magnesem a ja już z 10razy czułam napinanie.

No dlatego mi się to nie podoba bo była tu dziewczyna ktora puścili do domu bo powiedzieli że po skończonym 34 nie zakłada się pessara...a ja mam skończony i chcą pchać -_-

reklama
hej

sataga posłałas malego do p-kola? mój poszedł!!! :-D:-D:-D:-D

Zabrzmię teraz jak jakaś wyrodna matka ale taaaaaaaaaaaaaaak :D hurra! Po tygodniu to już nam obojgu odbijało. M jak zwykle go zaprowadził a ja się wreszcie wyśpię :D

Pat kurcze trochę bez sensu już chyba z tym pessarem... no chyba, że Cię jakieś ogromne skurcze ciągle męczą... nie wystarczy samo leżenie?

Margomari ja mam wrażenie, że się duszę jak się położę na plecach, czasem mam tak też na prawym boku...

Tak się zastanawiam czy iść już do lekarza czy jeszcze nie. W sumie to od soboty boli mnie gardło i mam lekki katar, Kaszel tylko sporadycznie ale to perfidnie przez katar który mi po gardle spływa. Z jednej strony poszłabym żeby chociaż sprawdzić a z drugiej ti tyle chorych teraz, że boję się, że gorsze paskudztwo załapie :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry