• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Oj i tego zazdroszczę. Choć od paru już lat też nie możemy na nadmiernie długie i zimne zimy narzekać, ale w porównaniu do reszty kraju jednak u nas zima dłuższa. A tak śniegu jeszcze w górach. Temp. Plusie tsk ok 5 stopni w dzień :-)

Załączniki

• 1425276231008.jpg
    1425276231008.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 65
witam :) wstałam tylko dlatego, że młody mnie obudził idąc do przedszkola a teraz szybciutko wracam do łóżka się wygrzewać i korzystać z chwili spokoju :D

hej

laski
czuję dziwny spokój....3...2...1... histerie czas zaczać :-D:-D:-D:-D
dalej nie mam odp w spr. łóżeczka , wkurzona jestem bo mi zależy ale za używke 200 zł nie dam :cool: a może dam :cool::cool:
moje młode nauczyło się spać w nocy! co prawda harcuje do 23 ale śpi do 8 potem :-D yeah!

Pat jedna wielka kupa z tym szpitalem, może dlatego, że poszłaś na weekend? chore to jest, zamiast szybko robić badania, sparwdzac i "pzbywac się pacjentek" jak jest ok to tłumoi myślą i myślą..:cool:

Anulka to Ty już na wylocie :szok::szok::szok::szok: ja tam żadnego czyszczenia organizmu nie miałam, ale lewatywa spoko rzecz w szpitalu, jak poszło to tylko raz z 5 kg mniej :-D:-D:-D:-D:-D

sataga posłałas malego do p-kola? mój poszedł!!! :-D:-D:-D:-D

Lei daj trochę tego optymizmu :P

asia idź z tym śniegiem :P u mnie 9 stopni ma być ale nie jest to za ciepło..psie gówienka odmarzają i taki urok

Myla może to ze stresu, co ? ;/

Szaj co dostałas pochwal się! :D

wizytacja dzisiaj moje drogie, tematów "tak wiele" eh...... :P

Dzień dobry :)

Myla to stresu miałaś dużo. Mam nadzieję że już lepiej. A do 36 tyg szybko Ci zleci. Ja pamiętam jak w pierwszej ciąży leżałam w szpitalu i marzyłam o 30 tyg... u mnie się wtedy nie udało. No ale u Ciebie już 34 tydz.

Asia a ile Cię będą w tym szpitalu trzymać? Pat a jak tam u Ciebie?
Co do śniegu to u mnie też cały zjechał. Ale ja nad morzem. W głębi kraju zaspy śnieżne.

Doli tylko ty nie panikuj... znowu hehe :-DA za łóżeczko trzymam kciuki.

Anulka mam nadzieję, że lekarz coś pomoże i poczujesz się lepiej. U mnie 37 tydz za 4 dni.

Na mnie czeka odkurzanie piętra dzisiaj. Mój luby gotuje więc obiad mi odchodzi.

Dziewczyny czy wy też macie problem z oddychaniem? Ja mam wrażenie że brzuch przygniata mi płuca i jak za długo mówię to normalnie się zapowietrzam. Mój M się śmieję że przystopuję z gadulstwem (problemów z gadaniem nie mam :zawstydzona/y::sorry2::-D)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Myla, dobrze, że Ci przeszło, może dziś w dzień uda Ci się odpocząć? Nie szarżuj...

Pat, jak u Ciebie, był juz obchód, coś wiadomo?

Doli, wielki dzień dziś, jak nie ma tematów, to ponarzekaj, może rodzicielka zasponsoruje łóżeczko ;-) swoją drogą sprzedawca niepoważny, bo mógłby Ci odpowiedzieć tak czy siak... Używki chcą sprzedawać prawie jak nówki, ehh...

U mnie śniegu też już dawno nie ma, w dzień ok. 10 st.C.

No tak jak pisalam posiewu dalej nie ma...ale jak będzie ok to na ok 3tyg załoza pessar. Na dłużej się nie zgodze bo po terminie rodzić nie chce. Ja tam sadze ze i bez pessara bym normalnie małego donosiła bo szyjka się nie skraca i skurczy nie ma...
I schudlam 1,5kg..hmmm

reklama
Pat <3 jesz czekoladki ?

Margo co do brzucha to u mnie jest nisko, w 1 ciąży też więc ja rożnicy nie czuje :/ wszyscy mi przedtem jak i w tej ciaży mowią od 7 mc że ja już rodze bo brzuch nisko :szok:

milia rodzicielka dała kasiorę żebym coś kupiła, bo ona nie wie co - czyt. nie chce jej się, lol, także pieniażki już przeznaczone na młode, ja tam nie wymagam od nikogo prezentów i sponsoringu, nawet przyjać tego nie chciałam :sorry: co do narzekania to może spróbuje :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry