• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Margo nie wiem skad mam siłe :confused: chyba z miłości ;-)

Musialam wstać cos zjeść i wracam do lozka...ciekawe czy uda mi sie zasnac :confused: na 8 mam kurs, takze drzemka mnie ominie, najwyżej pózniej padnę.

Asia to super, ze sie urządzacie powoli. Angielski chyba łatwy jest, szybko załapiesz jesli bedziesz miała z kim rozmawiać.

U nas ptaszki juz pięknie śpiewają! Czuję nadchodzącą wiosnę!! :tak:

W tym tygodniu jadę do szpitala sie zapisać na poród...i jeszcze na zwiedzanie ;-) dzisiaj ide przedszkole dla młodej zobaczyć :-D

reklama
A za oknem na parapecie jakiś sąsiad się pojawił.;-) :-P
Przespał całą noc.

Załączniki

• 1425272807679.jpg
    1425272807679.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 68
Anulka juz mi przeszlo ale ci powiem ze niezle się nadenerwowaam.skorcze jak nic porodowej,mowilam juz arkowi ze chyba zaraz pojedzieny ale przysnelam i było ok. Potem o 3 jak wstalam siku to tak mnie mielilo w żołądku ze zaczelam sobie wkrecc ze będzie mnie czyścić do porodu.
Jeny jak ja zazdroscse tym co maja juz 36 tydz. Bez obaw w zasadzie możecie rodzic. My 34 dopiero... :(

U mnie też piękne słońce za oknem wstaje :)
Mnie już czyści drugi tydzień :D Zajebiście.
Ale jade zaraz do rodzinnego z tym kaszlem i do gina z tymi skurczami zobaczymy co powie.

Witam marcowo! Za miesiąc kwiecień...

W sobotę mieliśmy małe baby shower, córa została obdarowana a ja przygarnelam laktator w końcu ;-). Wczoraj cały dzień odsypialam z małą przerwą na szkołę rodzenia. Dziś wybieram się na zakupy aby skończyć pakować torbę do szpitala, niech leży jeszcze z miesiąc ;-) a.

Śniło mi się, że zaczynam rodzic, czy to juz ten czas? :-o

Dziewczyny okolokrakowskie - warsztaty z serii Bezpieczny Maluch są 10 marca jakby którąś to interesowało. Ja niestety nie idę bo mam wtedy ostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia:-(.

reklama
Myla a jak się czujesz> Boli Cię nadal?

Asia skąd Ty masz śnieg?

Właśnie Asia skąd masz śnieg????? U nas juz wiosna!

A to z tym śniegiem to nie jest tak wszędzie?:-\ u nas to w sumie już mało bo w dzień temp. na plusie od dłuższego czasu, ale pewno jeszcze zdąży pare razy napadać!!;-) Byle w kwietniu już nie było.:-) Ale wiem, wiem jak jest. Jak jeździłam do Krakowa na studia, to w Krakowie wszystko zaczynało kwitnąć, a wracało się do Zakopanego, śniegiem zasypanego.;-) :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry