• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Dzisiaj chyba czuje skurcze. Ale jutro idę do mojego gina. Wogule od dobrego tygodnia mam biegunkę. Juz nie mam siły. Dzisiaj byłam 6 razy. Mój się śmieje ze mnie bo papier toaletowy hurtowo kupuje. 8 rolek na 4 dni hehe

reklama
Asia ma być minimum 10 a maximum nie jest określone :) chyba że jest ich dużo więcej biż zwykle i wtedy trzeba to sprawdzić jak i w syt kiedy jest mniej niż 10 :)
Więc luzik :)
Mój jak się nie rusza to wcale a jak zacznie to np w ciągu 25 minut ponad 30 ruchów na ktg zapisanych :)

E to spoko jak Twój i to w/g ktg tyle ruchów wykona w ciągu pół godziny, to myślę, że liczę ok. A mała lubi się krecić. Fakt też, że w domu może była mniej aktywna ale mama za to więcej się ruszała i kołysała, a teraz jak prawie całt czas leże to mała też może bardziej ruchliwa. Za to chyba w nocy mniej aktywna, a w domu zdarzało się jej mamę obudzić.

Jezu dziewczyny ja się zaczynam mrtwic bo boli mnie ten brzuch i w ogóle źle się czuje. Mała czuje na dole na szyjce i w ogóle nirwiem co robić. Wzielam 3 no Spy i kąpiel. Zaraz IDE spać...

Pat, widzisz, jest pozytyw leżenia :-)

Myla, przemęczyłaś się, odpocznij, a jakby coś się działo, to jedź na IP.

Anulka, Ty zaraz zaczynasz 37 tydzień :szok: to Ty raczej marcówka niż kwietniówka, pewnie niedługo się rozpakujesz...

reklama
Marela a nie przeciekały te wielorazowe? Dla mnie najlrpsze były Penaten, w Pl to sa Johnson&Johnson takie rozowe. Grube i chłonne, reszta poległa...

Moj maz tez sobie lepiej radzi z corka choc ja ja lepiej karmie ;-) w sensie, ze gotuje, wymyślam, pilnuje a on to by jej kaszke zrobił i na spacer :laugh2:

Ja pikole, mi to by sie jakis służący przydał..przeciez ja non stop cos robie :baffled: teraz leżę od jakiegoś czasu a tak to ciagle cos..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry