• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Aga ja właśnie kupiłam dwa za chyba 21,99? na allegro ale to porażka. Spakowane do szpitala. Czuje się w nim jakbym była bez stanika. Cycki wiszą.Okrutne są. Muszę zainwestować w coś lepszego. Kupiłam sobie kiedyś w tesco biustonosz taki niby z tej serii lepszej za 42 zł a wtedy było jeszcze -30% i się zakochałam. Tylko że jest kremowy, ale widziałam taki czarno-beżowy i nad nim się zastanawiałam do karmienia ale chyba ciężko byłoby cycka wyciągnąć.

reklama
Anulka ja kupilam sobie zwykly bezszwowy. Bede cyca wyciagac :))
Przy pierwszym mialam typowy do karmienia i byl koszmarny :/

Aga ja sie boje wlasnie tej koncowki bo to teraz najwiecej dziecko przybiera i moga sie rozstepy pojawic. Choc wierze ze w glownej mierze decyduja o tym geny.
Blizna po cc mi wystarczy :D

Ja mam dwa takie szmaciaki do karmienia z reala bezszwowe, po domu spoko plus wkładki laktacyjne. Na wyjscia miałam z fiszbinami tez do karmienia ale tez miękki ale z wkładkami dobrze wyglądał. Dla mnie tylko dramatem jest spanie w staniku ale mi tak ciekło cały czas, ze rano wkładka napuchnięta była na maxa :szok: tym bardziej, ze mojej córci nie chciało sie w nocy wstawać na jedzonko :confused:

Właśnie ja się obawiam spania w staniku. Jak ja nawet na drzemkę w południe musze stanik ściągnąć.nie usne w staniku. Ale może z dzieckiem będę tak zmęczona ze nie będę zwracać na to uwagi hehe

Anulka no mi to przeszkadzało. Stanik tylko do kąpieli ściągałam :crazy:

Jejuuu ja jeszcze piekę to ciacho bo zrobiłam w mniejszej formie i ciagle niedopieczone w środku :wściekła/y:

U mnie na szczescie do szpitala od nas 40 km. Od tesciow 80 wiec wizyt sie nie spodziewam. Do tego na sale nikt nie moze wejsc jest tylko mini pokoj odwiedzin. Przy pierwszym moi rodzice przyjechali ale 10 min musialo im wystarczyc ;)
Ja lezalam 3 dni ale jak dziecko mialo zoltaczke to dluzej dziewczyny zostawaly a obok mnie lezala dziewczyna co maly mial 3 tyg ona byla zle zszyta i tez nawet maz nie mogl wejsc a prawie nie wstawala.

Babydust u mnie podobnie z M. Mam wrazenie ze lepiej sobie radzi z synem niz ja. Karmi, kapie, bawi sie . Jedynie co to zawsze pyta w co go ubrac choc jak mnie nie ma to bez problemu daje rade.

Ja nie lubie spac bez stanika. Teraz musze cos kupic ale w mojej dziurze nie mam gdzie :/ i zostaje allegro. A cieklo ze mnie bardzo wiec mysle ze nawet jakbym chciala to by sie nie udalo. Kupowac wkladek nie nadazalam i kupilam po jakims czasie wielorazowe.

Myla to teraz odpoczywaj.

Tutaj po porodzie mame i dziecko pokazuja i odwedzaja wiec tasciowa na pewno przyjdzie a z innymi takich wielkich kontaktow nie utrzymuje wiec nie wiem, moze brat mojego przyjdzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry