• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No dziecku też bym się bała. I szczerze już myślałam jak to Rokusi wytłumaczyć, niby ona nie taka mała jest, ale potrzepana i będę miała obawy by jej dać do rąk.

Tabasia, współczuję :-(jak nam ostatnio zepsuł się w piecu moduł do ogrzewania wody, to tydzień nie mieliśmy ciepłej, zanim fachowcy przyszli, bo tu serwis ciagle zajęty... Dobrze, że ogrzewanie było...

Pat, nie denerwuj się tak. Posiewu nie da sie raczej zrobić w jeden dzień, trzeba zaczekać, czy coś tam wyhodują czy nie... A to gbs czy cos innego? Bo ja gbs, to się nie leczy, dopiero przed porodem dostaniesz antybiotyk.
No i przynajmniej leżysz, 35 tydzień to prawie finisz, ale jednak dzieci nie są jeszcze na tyle rozwinięte, żeby wykluczyć ewentualne problemy, lepiej żeby Wojtuś pobył jeszcze w brzuszku, jesli leżenie ma w tym pomóc, to trudno, pomyśl sobie, że są kobiety, które miesiącami muszą leżeć, a bywa, że i całą ciążę. Ja nie założą Ci pessaru, to długo pewnie nie poleżysz, bo Wojtusiowi i tak sie spieszy... Głowa do góry!

Anulka, niefajnie, że Twój M. na złość Tobie nie robi nic przy rybkach, bo wie, że Ci na nich zależy... no przecież to na odwrót powinno być, grrr...

Ja w szpitalu też bez odwiedzających i na pewno przynajmniej pierwsze 2 tygodnie nie będę chciała, żeby ktoś mi tu przychodził...

reklama
Nie ja też myślę, że do szpitala nie mają po co przychodzić to jest krótki pobyt, a na dziecko to sobie na fb będą mogli popatrzeć. Przy Rokusi odwiedzał mnie Paweł, ale też raczej szybkie, krótkie odwiedziny, tym bardziej, że u nas jest taki pokoik odwiedzin po za oddziałem, mały ciasny, więc jak odwiedzających więcej to nawet swobodnie porozmawiać nie można. No i po porodzie mama z pałem przyjechała małą zobaczyć i tyle. Dopiero jak byłyśmy w domku, ale też nie od razu tylko w następne dni, zaczęli nas odwiedzać najbliżsi, a potem to zaczęłyśmy wychodzić na spacerki i raczej na nich umawiałyśmy się z chętnymi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry