• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Cześć mamuski :) wczoraj nie miałam co pisać bo lekarz taki wylewny ze masakra...
Dzisiaj jest moja lekarka ale niestety nie ma jeszcze wyników posiewu więc nic mi nie powie i jutro znowu przyjdzie jakiś inny i nic mi nie powie -_- a mnie tu kurwica bierze...jutro zaczynam 35 tydzień i o...bez sensu

No i tak to właśnie w szpialu jest. Czas na wszystko, minimum informacji, a ty człowieku leż(cierp) i się mart co to ma wszystko znaczyć. :-(

Nie wiem ale wkur*** mnie to...bo równie dobrze bym mogła leżeć w domu o leczyć infekcje jak będzie albo cokolwiek. Gorzej czuje się w tym szpitalu niż w domu

Oj biedna Pat, doskonale wiem co czujesz. Ja też sobie leżałam a nikt nic nie wiedział (w tym również ja ) Jeden przychodził mówił że ok, drugi przychodził i twierdził że szyjka bardzo krótka. Więc jak ten pierwszy przyszedł na wizytę i pytam o tą szyjkę to mówi żeby z tym drugim gadać i tak w kółko.

Dziewczyny czy was też wszystko denerwuje? Normalnie od jakiś dwóch trzech tygodni to chodzę i pilnuje się żeby komuś nie przywalić i normalnie rzeczy których przed ciążą pewnie nawet nie zauważyłabym teraz doprowadzają mnie do bólu brzucha :(( WTF? :no:

Pat to rzeczywiście głupota, skoro nic nie robią a Ty musisz czekać i się męczyć to bez sensu:/ bardzo współczuje. Ja też zaczęłam 35 tydz i jakby chcieli mnie pozamykać to chyba bym się nie zgodziła, ja cały czas myślę co tu zrobić żeby się szybciej otworzyć:)

Renatka wiem, że to ciężkie ale nie przejmuj sie rodzinką, takie porównywanie sie na pewno szkodzi waszym relacjom przede wszytskim z siostrą, a poza tym z tego co piszesz to bliźniaczkami nie jesteście więc pełen luz i działaj sobie po swojemu, a my wszytskie sie tu Tobą interesujemy. Ja akurat jestem starszą siostrą i wiem że moi rodzice właśnie przez głupia gadanie zniszczyli prawie stosunki moje i mojego młodszego brata. Nie dość że jestem dziewczyną a to zupełnie inny gatunek to jeszcze często były teksty w stylu, zobacz jak siostra itp. wkurwiało mnie to na maxa bo do młodego nigdy nic nie miałam i fajny wyrósł, ale i tak czuje że on ma jakiś ból do mnie a przeciez to nie ja gadałam.

Doli mnie też bardzo twardnieje brzuch praktycznie jest ok tylko po obudzeniu i cały czas mnie boli jak na okres :/ Ja nie umiem odróżnić co to skurcz a co nie więc nie wiem czy czasem mnie łapie po prostu ból czy to skurcz...

Pije od tygodnia liście malin i łykam olej z wiesiołka może to coś pomoże?

Jeżeli posiew wyjdzie mi źle to się spytam czy nie mogę tego leczyć w domu. W szpitalu się tylko dodatkowo stresuje i denerwuje... Wczoraj ta dziewczyna wyszła bez wyników posiewu...

a co do facetów to chyba oni są naprawdę z innej planety. Mojego ze 4 dni prosiłam żeby wyczyścił pompkę rybkom bo już prawie nie chodziła i nie miały tlenu to miał w d.... A w nocy on sobie poszedł do pracy a pompka staneła. Ja nigdy nie czyściłam tego ale myślę sobie biedne rybki zdechną bez tlenu i coś tam w nocy poruszałam i zaczeła chodzić a rano mówię do niego wyczyść ją. A on na to że jest zmęczony!
O żesz k.. mać. Ja nie jestem. I musiałam sama ja rozmontować i wyczyścić.

Anulka ja jestem swinia i bym sama tego nie zrobila nawet jesli rybki mialy by zdechnac :(
przeciez wyraznie mu pokazalas teraz ze nie musi robic pewnych rzeczy bo i tak mimo twojego gadania na koncu zrobisz to sama
z facetami jak z dziecmi (choc z dziecmi czesto latwiej bo nie sa tacy uparci ) niestety konsekwencja

reklama
Anulka tak to jestsisz sama zrobic z facetami, szkoda nerwow, powiesz piec razy a na koncu i tak musisz sama zrobic.

Pat nie denerwuj sie bo tylko szkodzisz, jak kaza siedziec to nic nie poradzisz, bez nerwow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry