• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Renatka co chcesz od świni, ona jest fajna :-D

Wiesz, my z mężem czasem stresa łapiemy, zeby traktować córki tak samo. Ja mislam starszego brata ale mi sie wydawało, ze mama go bardziej kochała a ze mną to wpadka totalna i była załamana tym bardziej, ze brat szogun, wszędzie go pełno było i broil a zaszła w ciąże tak jak ja jakos jak miał 8mcy...a z drugiej strony on czyje, ze mnie tato rozpieszczał, ze wiecej mi kupowal...mnie to meczy, zeby traktować dziewczynki dokładnie tak samo...mam nadzieje, ze mi sie uda :szok:

Renatka, bazarki w Berlinie, troche daleko od Ciebie :-(

Asia ale plan.problem w tym ze cesc juz tam jest i jak a się obudi to jedziemy żeby juz układać. Ja z koleżanka i szwagierka będę układała a oni będą dowozic

To już troszkę gorzej, ale możesz poinstruować szwagierke co i jak :-P, i uprzedzić, że jak co potem będziecie zmieniać:-P. No przecież w ciąży jesteś to ci musi wszystko wybaczyć :-P ;-)

Hej,

Anulka zdrówka, a może antybiotyk nie zadziałał???

Renatka niestety.. Samo życie :( ale nie ma sensu marnować go na dociekanie czemu tak jest bo i tak się nic nie zmieni... Głowa do góry.

Natasza chyba można co 6 godz... Co to za cholerstwo Cię bierze???

Mila Wyluzowalam i przeszło czyli jak widać nerwy.. Ale jak nie będzie puszczać dłużej to pewnie pojadę...

Pat??????

Dobry :)

Renatka moze tworzenie rodziny pod górkę nieraz , ale taka rodzina nieraz lepsza niz ta wcześniejsza ... Nadejdą lepsze czasy - zobaczysz :)

Myla trzymam kciuki za przeprowadzkę :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Tylko sie oszczędzaj i nie szalej:p

Miłej niedzieli :)

Renatka co chcesz od świni, ona jest fajna :-D

Wiesz, my z mężem czasem stresa łapiemy, zeby traktować córki tak samo. Ja mislam starszego brata ale mi sie wydawało, ze mama go bardziej kochała a ze mną to wpadka totalna i była załamana tym bardziej, ze brat szogun, wszędzie go pełno było i broil a zaszła w ciąże tak jak ja jakos jak miał 8mcy...a z drugiej strony on czyje, ze mnie tato rozpieszczał, ze wiecej mi kupowal...mnie to meczy, zeby traktować dziewczynki dokładnie tak samo...mam nadzieje, ze mi sie uda :szok:

Renatka, bazarki w Berlinie, troche daleko od Ciebie :-(
dziewczyny NIE DA sie w kazdym momemecie identycznie traktowac swoich dzieci bo one sa rozne i rozne metody wychowawcze na nie dzialaja
mysle ze najwazniejsze jest z nimi rozmawiac na ten temat ,tlumaczyc i przede wszystkim zapewniac o milosci
owszem jak prezenty to dostaja w podobnej cenie, jak jednemu kupie ciucha to drugiemu tez pozniej choc syna to mniej interesuje ;)
a rozmawiac o nierownym traktowaniu po 60 latach gdy rana jest taka gleboka :/ nie wiem czy to ma sens :( to sa juz tak traumatyczne odczucia ze raczej terapia by pomogla a nie rozmowa rodzenstwa :( my sobie z bratem kiedys na ten temat porozmawialismy i bylo ok ale my jestesmy oba silne charaktery i stosujemy zasade umiesz liczyc licz na siebie wiec o jakich tlumionych bardzo silnych emochach nie ma mowy
u nas byla hierarchia ze najpierw moja siostra potem ja potem moj brat

dzien dobry wogole ;)

Ostatnia edycja:
Cześć mamuski :) wczoraj nie miałam co pisać bo lekarz taki wylewny ze masakra...
Dzisiaj jest moja lekarka ale niestety nie ma jeszcze wyników posiewu więc nic mi nie powie i jutro znowu przyjdzie jakiś inny i nic mi nie powie -_- a mnie tu kurwica bierze...jutro zaczynam 35 tydzień i o...bez sensu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry