Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Natasza zdrowiej.
Renatka ja tez krew przy myciu nawet jak delikatnie ale kupilam Sensodyne i duzo lepiej![]()
A mi doszła jeszcze temperatura..miałam 37,3 wziełam apap o 19 a teraz mam 37,4 a mój M już mi każe jechać na pogotowie :sly::sly:
dziękuję Wam za to, że jesteścieRenatka my tez sie interesujemy![]()
Rodziny sie nie wybiera ..a stwarza własna[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Anulka to do lekarza na kontrole.
Zadzwonila do mnie kuzynka i ponad 2 godz gadalysmy
Renatka czyli siostre faworyzuja, zawsze ktos lepszy jesta to nie dobrze.

Anulka, zdrówka !!!Kurde biorę juz tydzień antybiotyk i jak kaszlalam tak dalej kaszle chyba mi na płuca poszło
Doli ja tez sobie nie wyobrażam zycia bez zmywarki, tzn no wieszprze je ba ne ;-) jeszcze jak ktos tak lubi gotować i piec i ciagle cos a to racuszki dla młodej a to jakis jogurt z owocami robie, pastę z jajka ryby costam a sterta roooosnie miseczki garnuszki kur&@!!
![]()
ja też nie mam żadnych skurczy, a tydzień ten sam co Ty, więc myślę, że jeszcze za wcześnie na nasJa często mam twardy, napięty brzuch, ale nie odczuwam tego jako skurcze, może za wcześnie?
A szyjki nie mam mierzonej juz od grudnia, teraz tylko palcami, bo przez polipa ginka nie chce mi tam sprzętu wkładać, żeby nie podrażnić, w szpitalu też ręcznie badali. Liczę na to, że doświadczony lekarz wie, czy się nie skraca, nawet jeśli nie ma miarki w palcach... A to, że miękka to normalne pod koniec ciąży.
Mam no scar, właśnie w ramach walki z rozstępami, w pierwszej ciąży pod sam koniec pojawiły się na brzuchu leciutkie kreseczki, po obkurczeniu brzucha praktycznie nie było ich widać, teraz jak skóra się naciągnela, znów je widać, ale jak narazie leciutko, smaruję się, żeby stan się nie pogorszył i może mi się uda. Z dietą szpitalną, same kleiki, to jest duża szansa![]()
hahahaLei ale jak wyluzuje to mały wypadnie![]()

Hehe wariatki
U mnie od rana cud miod, pojechałam na bazarek i był wspaniały, kupiłam kilka szmatek dla bejbika, klocki dla starszej i zajebisty nowiutki (!)namiot/domek. Teraz ma taki zamek księżniczki ale troche sie zużył juz takze bedzie miała nowy http://www.mummysown.com/wp-content/uploads/2013/05/Play-tent.jpg to ten po lewejnakupowalam jeszcze ciasta a po drodze ogarnelam zakupki. Teraz leżę po rozłożeniu tego namiotu i zbieram siły na obiad bo juz pozno
![]()
Myla ostatnio miałam krótsza i miękkąnie mierzył, tylko gmerał lapami i stwierdził,że powinno dotrzymac hahahahahha
teraz zapytam o to mierzenie...bleh
u mnie te skurcze nieregularne ale cześciej są, nie bola i trwaja chwile na szczeście, najgorzej jak chce mi się mikrosiku i już brzuch napięty, albo obracam się na bok i już a czasem długo nic więc myśle, że to nic złego, tak stwierdziłam, że póki nie boli, nie krwawie itp to jest ok ... tzn boli ale to jest bol taki okresowy ciągły raz z lewej raz z prawej...
no i to dziwne uczucie jakby mi miało coś wypaść z małejjakby bąbel powietrza..
może moja mała chce pryknąć?![]()

Ten wygląda ładnie. Szkoda że nie widać jak sie formuje po odpieciu.
U mnie w domu to jakoś na odwrót, o brata starszego zawsze się martwiono czy sobie poradzi, czy mu nic nie potrzeba, a mnie rodzice traktowali, że i tak dam sobie radę. Zresztą jest tak do dziś, ale nie czuję się z tym źle. Ja też się o niego martwię jest starszy ode mnie, a nie ma baby, nie może znaleźć swego miejsca w życiu, mama mu trochę matkuje, obiadki, pranie, nawet mu sprzątanie, szkoda mi mamy bo się martwi o niego, ale ją rozumiem i nie neguje.dziękuję Wam za to, że jesteście
ja zawsze byłam jakoś tak na doczepkę, zawsze wszystko dla niej było, a dla mnie - po niej, po niej ubrania, buty, książki, plecaki, wkurw odkąd pamiętam.
Potem się z tym pogodziłam, że ona jest ważniejsza. Nigdy z nią o to nie walczyłam, bo nie było sensu.
A rodzice twierdzą, że na równi nas zawsze traktowali.... tylko że ona zawsze miała super zabawki, a ja byle jakie, i dopiero jak jej się znudziły to ja je dostawałam po niej
a kij z tym teraz
no, tylko nie schudnij za dużo !!!