• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Doli a ostatnio jaka miaas szyjkę?
No mi twardnieje ale to chyba juz teraz normalnie ze pojawiają się skorcze. Malutka ich nie lubi, wscieka się i wyzywa n moich żebrach jak tylko puści skorcz

reklama
wracajcie do zdrowia dziewczyny!

Teraz to co chwila u ktorejs jakies dolegliwosci...
Brzuch to chyba juz kazdej czesciej twardnieje i to mnie pociesza, ehh mnie to juz najgorzej jak sie namecze troche czyms

ja to od pon. zaczne chyba ostatnie zakupy planowac to co potrzebne zeby juz torbe miec spakowana napewno a dzis mialam tez tyyyle zrobic. ale mi sie nie chce... pogoda sklania mnie tylko do drzemki

Myla ostatnio miałam krótsza i miękką :-D nie mierzył, tylko gmerał lapami i stwierdził,że powinno dotrzymac hahahahahha :P teraz zapytam o to mierzenie...bleh
u mnie te skurcze nieregularne ale cześciej są, nie bola i trwaja chwile na szczeście, najgorzej jak chce mi się mikrosiku i już brzuch napięty, albo obracam się na bok i już a czasem długo nic więc myśle, że to nic złego, tak stwierdziłam, że póki nie boli, nie krwawie itp to jest ok ... tzn boli ale to jest bol taki okresowy ciągły raz z lewej raz z prawej...
no i to dziwne uczucie jakby mi miało coś wypaść z małej :baffled::baffled::baffled: jakby bąbel powietrza..:baffled::confused:
może moja mała chce pryknąć? :confused::confused::-D:rofl2:

Pat stresuje bo to dla mnie nowość! w 1 ciaży 1 ból jaki poczułam to porodowy i to od razu z krzyża! nikt szyjki nie mierzył, w 35 tyg babka mi mówi, że szybko urodzę po grzebaniu palcami a donosiłam do 41 tyg! a teraz wszystko jest inne i ja panikuje, stres cały co ze starszym jak pojde, co z mniejszym czy da rade, i ja chce cc żadnego sn never

Doli macac to on sobie może...u mnie jak macali to mówili ze wszystko ok...nie ma miarki w palcach więc niech zmierzy...
A te twardnienia to norma...u mnie jest tak ze brzuch ciągle twardy bez przerwy

Dobry.

Ja dzis w miare wyspana bo u Mlodego sie polozylam :)

Marela,Doliores ludzie to swinie :/ u nas nagminnie obijaja drzwi na parkingach ale juz sie do tego przyzwyczailam...

Asiu Ty tam nie szalej!!

Myla afmagedon!! Wspolczuje!!
My przeprowadzalismy sie praktycznie co rok. Od roku w koncu na swoim :)

Babydust czasem sa takie dni...

Aniaa zdrowka dla Ciebie i synka!

Jejjj duzo z Was choruje. Ja chyba na poczatku przeszlam sporo i teraz odpukac mam spokoj.

Margo jak tesciowa? Trzyma sie? Jakie rokowania? Mam nadzieje ze powita wnusie bo jak za 2,5 tyg juz bedziesz na wylocie to wszystko mozliwe :)

Szaj oszczedzaj sie z biodrem. Na tym etapie takie bole moga byc.

Mnie Mala tak kopie po szyjce ze oszalec idzie :/
W pon.zaczynam 36tc :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry