• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Witam
Zanetna -wspolczuje bolu zeba ;/
Myla ja sie nie przeprowadzam i tez mam syf , jakos nie moge sie ogarnac ;/

Pat- dobrze ze Cie zatrzymali , szkole usprawiedliwisz zwolnieniem ze szpitala. A dla malucha lepiej niech posiedzi dluzej. A ze wczesniakiem masz wiecej badan, czestsze kontrole itp.

Ja tez dzis nocy nie przespalam;/ . Wczoraj mialam beznadziejny dzien od samego rana. Przyprowadzilam mlodego z przedszkola i nie popisalam sie , wydarlam jape ze szok na niego ;/ jak zaczelo mi przechodzic troche sie wyciszylam to wrocil M z super nowina;/. Wyjatkowo pojechal starym samochodem do pracy bo mowi ze straszne bloto i zabrudzi a mylismy nowy dzien wczesniej. Nowy zostal na parkingu pod oknem bo nie zdazyl zaprowadzic do garazu. Ktos nam zarysowal błotnik;/, kur.a gdzie CI ludzie prawko robili;/ stary stoi kilka lat i nic nigdy sie nie zdazylo. Musimy to zrobic bo wyglada beznadziejnie, samochod ma 6 msc ;/ Niby niewielka rysa ale .... . Czlowiek uwaza zeby komus nic nie zrobic , ja wole swoj poswiecic a tu taki cham;/. napewno slyszal ze przetarl;/. no i czeka nas chyba lakirowanie calego blotnika bo to metalic;/ a mamy zwykle ubezpieczenie dopiero mielismy brac rozszerzenie ;/ No i wszystko tak na nas wplynelo ze prawie z nerwow spac nie moglismy ;/.

reklama
I ta ścieżka wydeptana żeby moc dotrzeć od lozka do drzwi :D

A takie z 3 części juz SA zabrane... No oczywiście jeszcze cos w kuchni i drugim pokoju....ehhhh

Załączniki

• 1425123776050.jpg
    1425123776050.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 65
  • 1425123795362.jpg
    1425123795362.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 62
Zrobiłam 2 zęby, bo obok siebie i dziąsło mnie tak boli i swędzi od znieczulenia że idzie się zadrapac : / w nagrodę kupiłam se mleko zageszczone -_-

Myla dziś zaczynam 34. A wizyta w czw.

Pat oby coś mądrego postanowili

Margo może z mamą nie będzie tak źle?;)

Asia, u Ciebie nie ma możliwości zzo do porodu? nie stresuj się tym na razie, a kto wie, może cc będziesz miała...
Ja pierwszą dawkę sterydu też dostałam przez wenflon, więc niekoniecznie musi być w pupkę.
A kolejne już w pupę i nie bolało.
Nie szalej po wyjściu, Twój M. w razie czego naprawdę ogarnie zakupy i spakowanie torby, tylko zrób mu dokładną listę i zakupów i rzeczy, które trzeba spakować, my takie zrobiliśmy i nawet napisałam, gdzie co jest z tych rzeczy do spakowania - co w łazience i gdzie dokładnie, co w pokoju itp., jest większy spokój dzięki temu :-)

Olusia, biedactwo :-( masz jednak bardziej obciążony organizm, wiec i dolegliwości dużo większe... ale już niedługo, wytrzymaj...

Pat, a pessar kiedy Ci założą? dziś? to moze wczesniej wyjdziesz niż środa/czwartek.

Renatka, mama na pewno się przejmuje, a Marek sama widzisz jaki jest... szkoda słów po prostu... Zdrówka!

Myla, bezstresowej przeprowadzki :-)

No ja z poczatkeim 36tc koncze szykowac sypialnie dla maluszka :)
pozniej jak juz posprzatam wszystko to zdjecie wam cykne zeby sie pochwalic :)

Myla nie wiem czy to by bylo na moje nerwy pod koniec ciazy
dzisiaj na wszystkich warcze nawet na corke ktora tylko chciala pomoc a ja wole dzisiaj sama ze soba pobyc :/

Szaj myslalam ze cie dzisiaj zlapalo a to juz tak dlugo kurcze. Moze przejdzie.:tak:

Myla a to przenosicie te rzeczy dzisiaj czy twoj w pracy?

Marela wspolczuje, kurde twoj nie chcial pobrudzic to porysowali:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry