• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Pat i tak to najbliższy termin a nie chce iść do innego grzebacza...
Ja przez żelazo nam takie problemy ze szok :( już 2 mc zazywam i mogę patykiem w doopce grzebać :/

reklama
Natasza zdrowka! ;-)

Pat skad ja to znam skracanie sie szyjki...:-(lez teraz jak najwiecej..ooo doczytalam pewnie jedz do szpitala.. maluszek najwazniejszy a wyklady nie uciekna...tzn notatki bedziesz miala...

Banydust mi cycki troszke urosly, na poczatki przy wymiotach spadlam z brzucha, z posladkow ale biust pozostal duzy.

Natasza ja mam od czasu do czasi opryszczke na buzi i glownie na dolnek wardze.. ale robia mi sie czesto syfy na twarzy glownie na brodzie i czole..

Dziewczyny a ja od wczoraj lzy w oczach i bol nog ze skurczamo...:-(

Margo gratuluje udanej wizyty..;-)

Milia wczoraj umieralam, dzis troszks lepiej...;-)

Renatka zdrowka zycze ! ;-)

Dzień dobry:)
Asia podejrzewam ze taki kleik i sucharki to nie Twoje marzenie,ale jak dobrze ze Cię juz nie boli..

Pat gorsze wyniki bo Cie wampirek opija? Moze po badaniu jednak Ci nie założą?

Pat, kurcze no, miałam nadzieję, że unikniesz pessara...Trzymaj się i powodzenia!

Żaneta, współczuję zęba...

Olusia, u mnie też duzo syfkow :-/ czuję się jak w gimnazjum...

Ledwo się ruszam, nie mogę chodzić bo coś mi się z biodrem stało...każdy ruch noga to niesamowity, klujacy ból, dramat jakiś...A tyle jeszcze mam nie zrobione...Dziś wpadają znajomi na posiadowe wiec się trochę rozerwe :-)

Pat no w sumie oby cie ominął bo to juz trochę późno. Ja za chwile bede miała sciagany :D jaka masz teraz szyjkę?

Asia wrcaj do żywych ;)
Zaneta bol zęba to masakra :( mi na szxescie w żadnej ciąży nie dokuczyl bo to nawet nic wziasc mocniejszego...ehhh wspolczuje
Doli weź ty nie wkrecaj sobie juz. Który masz tydzień? I kiedy wizyta?
Olusia no teraz juz taki malo przyjemny okres ciąży. Bol nóg,kręgosłupa, hormony...

IDE na sniadnko :)

Zaczynam 35 tydzien. I jak dla mnie to mogłam juz rodzic tak sie obudziłam i mam juz dość tego dużego brzucha nie no on jest ogromny ani usiąść wygodnie ani szybko wstać masakra, wczoraj w wannie sie ładnie depilowalam to tez mega wyczyn :/ ja jestem bardzo drobna a dziecko przecież mniej wiecej u każdego takie samo moze jakbym miała 175 i była wiekszą kobietą to by było łatwiej?
Coś sie osaczylam wszystkim i humor minusie zepsuł:(
Chyba przez to że nikt mi tofurnika nie upiecze...i pokoik w lesie.
Moze namówić K na wycieczkę do wege miasta i tam cos słodkiego zjemy. Boska jedynym restauracja

Właśnie Myla dlatego dla mnie to bez sensu...i mam nadzieję ze odejdzie im ten pomysł...tym bardziej że mówiła że zdejma jak zacznie się poród...
Mialam przed chwila USG i 19mm nadal. I zastrzyk na plucka. Bolesny jak nie wiem :o

Hej

Pat trzymaj się ciekawe co zdecydują w końcu.

U nas też chorobowo, mały jakiś nieżyt gardła z gorączką nocną. Mnie też coś z nosa leci głównie tyłem.

A przypomniałam sobie mięta w zgadze nie polecana bo lekko rozkurczowo działa i jak ktoś ma słaby zwieracz żołądka, i tendencję do refluksów to może je mięta nasilić.
I nie pamiętam kto pisał o propolakch ale jest też wersja bez cukru.

Ja dziś o 4.30 już obudziłam się chyba z głodu wciełam płatki z mlekiem i udało mi się jeszcze przed szóstą usnąć.:baffled:.

Trzebaby cioś w domu porobić.

reklama
Pat co dostalas? Celeston?
EJ 19 to wcale nie malo! Jak bedziesz leżeć to bez problemu donosisz.
Ja miałam 15 mm 5 dni przed zlzeniem a wczesniej mi się w 5 dni o 15 skróciła. A dziewczyna leżała z tymi bliźniakami w 25 tyg z szyjka 0.7mm i jej ie zakładali. Bez przesady.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry