• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

w szpitalu w ktorym chce rodzic patologia ciazy i ginekologia jest na innym pietrze niz polozniczy
takze te w ciazy czy te niestety z zakonczonymi ciazami nie widza maluszkow

reklama
ale mialam noc, jestem wykonczona... wyladowalam na pogotowiu z masakrycznym bolem zeba, spalam moze z 3 godziny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zab do usuniecia, na razie zatruty i musze czekac do porodu, chyba sie wykoncze...

Już dużo bliżej niż dalej. Niektorym z nas to chyba do donoszenia już tylko ze 2 tygodnie zostały. Ja jak sobie myślę, że mi to jeszcze do donoszenia 4 tygodnie brakuje to aż mi sie nogi trzęsą :D

Asia o kurde :( mam nadzieję, że się nie nasluchasz takich historii więcej...

Żaneta współczuję :/ zeby to masakra, ja na 11 idę robić zęba właśnie.. Reszta po porodzie

Pat ty się nie spiesz z tym rodzeniem tak :P

Już dużo bliżej niż dalej. Niektorym z nas to chyba do donoszenia już tylko ze 2 tygodnie zostały. Ja jak sobie myślę, że mi to jeszcze do donoszenia 4 tygodnie brakuje to aż mi sie nogi trzęsą :D

To mi 4,5 tyg. I chciałabym dotrwać. A najlepiej do terminu, a po tych moich boleściach to nawet przenosić mogę. Poprostu boję się bólu. Wiem, że różnie może być, mogą być 2 intensywne godzinki i po bólu, ale już się boję.
Choć też bardzo chciałabym mieć dzidzie przy sobie. :-) ;-) :-P

Doli jak masz jakieś wątpliwości to pojdz wcześniej do lekarza ;) nie ma się co stresowac :)
U mnie juz po obchodzie i mam gorsze wyniki krwi. Mały krwiopijca ;) o dzisiaj znowu będą badać szyjkę. Może ominie mnie ten pessar ^^

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry