Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o kurczę, współczuję.... Ktos nam zarysowal błotnik;/, kur.a gdzie CI ludzie prawko robili;/ stary stoi kilka lat i nic nigdy sie nie zdazylo. Musimy to zrobic bo wyglada beznadziejnie, samochod ma 6 msc ;/ Niby niewielka rysa ale .... . Czlowiek uwaza zeby komus nic nie zrobic , ja wole swoj poswiecic a tu taki cham;/. napewno slyszal ze przetarl;/. no i czeka nas chyba lakirowanie calego blotnika bo to metalic;/ a mamy zwykle ubezpieczenie dopiero mielismy brac rozszerzenie ;/ No i wszystko tak na nas wplynelo ze prawie z nerwow spac nie moglismy ;/.
Dziewczyny po porostu sypiemy się.
Pat mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Już niedużo brakuje Ci do donoszenia a tak jak Myla pisze.. leż, odpoczywaj, a szyjka da radę.
Mój plan na dziś to jakieś małe zakupki do domu. Może coś dla maluszka (o ile znajdę coś fajnego) By the way Kuklaki pytałaś czy dokupiłam ubranek - trochę kupiłam ale nie za wiele. Według lekarza dzieć nie będzie należał do najmniejszych więc nie wiem jaki rozmiar kupować.