• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Anulka to do lekarza na kontrole.

Zadzwonila do mnie kuzynka i ponad 2 godz gadalysmy:szok:

Renatka czyli siostre faworyzuja, zawsze ktos lepszy jest:no: a to nie dobrze.

reklama
. Ktos nam zarysowal błotnik;/, kur.a gdzie CI ludzie prawko robili;/ stary stoi kilka lat i nic nigdy sie nie zdazylo. Musimy to zrobic bo wyglada beznadziejnie, samochod ma 6 msc ;/ Niby niewielka rysa ale .... . Czlowiek uwaza zeby komus nic nie zrobic , ja wole swoj poswiecic a tu taki cham;/. napewno slyszal ze przetarl;/. no i czeka nas chyba lakirowanie calego blotnika bo to metalic;/ a mamy zwykle ubezpieczenie dopiero mielismy brac rozszerzenie ;/ No i wszystko tak na nas wplynelo ze prawie z nerwow spac nie moglismy ;/.
o kurczę, współczuję... :(
nie dość , że stres to jeszcze wydatek... i już nie jest "nie bity" :/

Dziewczyny po porostu sypiemy się.

Pat mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Już niedużo brakuje Ci do donoszenia a tak jak Myla pisze.. leż, odpoczywaj, a szyjka da radę.

Mój plan na dziś to jakieś małe zakupki do domu. Może coś dla maluszka (o ile znajdę coś fajnego) By the way Kuklaki pytałaś czy dokupiłam ubranek - trochę kupiłam ale nie za wiele. Według lekarza dzieć nie będzie należał do najmniejszych więc nie wiem jaki rozmiar kupować.

oj tak.... mnie coraz bardziej zęby bolą, mam dwa do zrobienia, ale się boję jak diabli... do tego dziąsła mi miejscami puchną i przy myciu zębów zawsze kupa krwi :/ blehhhh....

Żaneta, trzymaj się !!!

Inne chorowitki, zdrówka !!!

Dziewczyny, szybkiego powrotu do domku ze szpitala !!!

Ja dziś IKEĘ nawiedziłam... kupiłam kotki - grzechotki 2 szt., książeczkę szeleszczącą, 2x prześcieradełko do łózeczka niebieskie, podkład ten milutki na materacyk, zestaw 4 pojemników do zawieszenia na łóżeczku - takie organizery ;) i Majce świnkę, okropna ta świnia, no ale się uparła na nią :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry