• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Znów mi weekend uciekl. Nie wiem kiedy.
Ja juz 3 paczki wkladek laktacyjnych zamowilam. Z mloda przetestowałam wszystkie. Najlepsze babyono te Premium, landinoh, avent. Bella to porażka do kwadratu. Niby pokarmu nawalu nie miałam ale cieklo ze mnie caly czas.

Staniki polecam alles. Drogie ale wygodne.

Anulka to ty termin masz na koniec marca. To już naprawdę blisko.

Ze mnie jak na razie nic nie cieknie ale spodziewam się że tak jak za pierwszym razem zacznie po porodzie. Wtedy miałam nawał i myślałam że umrę z bólu. W szpitalu pani od laktacji nie miała dla nikogo czasu i tylko dzięki położnym z oddziału jakoś przetrwałam. Tym razem mam przygotowany laktator no i mam nadzieję że mała zassie i problem sam się rozwiąże.

Myla odpoczywaj, rozpakowywanie nie ucieknie a maluszek najważniejszy.

Lei nie szalej tak dziewczyno. Skąd Ty masz tyle sił? Ja dziś upiekłam rogaliki, zrobiłam obiad dla teściów i obiado-kolację dla nas i jestem padnięta...
A jeszcze jutro dom muszę ogarnąć bo kurz lata w powietrzu aż wstyd.

Dziewczynki uciekam pod prysznic i do wyrka. Nie mam zupełnie energii. Mam nadzieję że tym razem się wyśpię bo ostatnio to problemy ze spaniem mam i chodzę jak zoombie :baffled:

Anulka gratki 37 :D
Pare dni nie czytałam co u Was i obawiam się, że nie nadrobie. Od czwartku jesteśmy w nowym domu, mamy swoja sypialnie, wspólny pokój komputerowy (tam głównie panowie rezyduja), salon w trakcie organizacji (czekamy na narożnik i dywan), kuchnia z jadalnią, łazienka i ubikacja. Foty wstawie na zamknietym jak ogarniemy :D
Jutro mam wizyte położnej w domu, dowiem siękiedy mam isc na usg.
Musiałam sama coś w urzedzie załatwić, angielski u mnie leży :p to tylo motywuje żeby się ostro za niego zabrać...

Anulka no według suwaczka jutro będziesz miała 36 tyg skończonych także zaczynasz 37-my tc kochana :) na którego masz termin?

Myla odpoczywaj. Jutro powinnaś cały dzień leżeć!

Lei o ile dobrze pamietam to nie i bylam bardziej zadowolona niz jednorazowek. Tylko ze ja nie mialam od poczatku ich tylko wlasnie ktoras na bb polecila. A moj mlody to byl ssak do potegi , mogl caly dzien przy cycku :/

reklama
hej... Prawie cały weekend przeleżałam. Odsypiałam tydzień z młodym no i oczywiście musiał mnie zarazić :) Jak na razie tylko gardło boli. Mam nadzieję, że na tym się skończy i za parę dni minie. Wybaczcie ale nie mam dzisiaj siły żeby Was nadrobić... a teraz lecę spać. Dobranoc :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry