• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Doli u nas kasa nie pokrywa toxo takze nie tylko w Pl to kosztuje ;-)

Co z łóżeczkiem w koncu?

Szaj, Myla nie kuscie!! :wściekła/y:

Anulka liście :-D

Ja wpadłam w wir sprzątania i do 11 mialam juz wszystko wysprzątane. Teraz leżę i pachnę, młoda spi a ja sie rownież delektuje cisza..

Jejku ale mi sie słodkiego chce...grrr!!

reklama
Oj wy tu ciągle o słodkim, a ja co mam powiedzieć, zdjęcia lodów było tak apetyczne, że telefon bym zjadła :-D , a tu dietka mnie czeka pare dobrych tyg. A potem karmienie i znów dietka. :'(

A ja leżę, pachnę i oglądam tv. Młody w przedszkolu. Wróci o 14.30 więc mam jeszcze trochę spokoju. Wciągnęłam jogurt brzoskwiniowy do którego wkroiłam truskawki. Dziś bez bitej śmietany, bo za dużo kalorii, a do tego dalej nie czyści :eek::banghead: od wczoraj na wadze mam dobre pół kg mniej... jakieś plusy tego są. :D jak tak dalej pójdzie to tej magicznej 70-siątki nie przekroczę :D;)

A ja leżę, pachnę i oglądam tv. Młody w przedszkolu. Wróci o 14.30 więc mam jeszcze trochę spokoju. Wciągnęłam jogurt brzoskwiniowy do którego wkroiłam truskawki. Dziś bez bitej śmietany, bo za dużo kalorii, a do tego dalej nie czyści :eek::banghead: od wczoraj na wadze mam dobre pół kg mniej... jakieś plusy tego są. :D jak tak dalej pójdzie to tej magicznej 70-siątki nie przekroczę :D;)

Ciekawa jestem jak to u mnie z wagą będzie. Bo z jednej strony wydaje mi się, że waże ze 20kg więcej niż przed pobytem w szpitalu, ale z drugiej strony, ta szpitalna dietka, gszie pierwsze 3 dni prawie 0 jedzenia, no i przecież coś wycieli ;-) :-|

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry