• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Tez bym zjadła, a nie mam lodów :-(. Za wielkiego lenia mam jednak żeby jechać do sklepu, najwyżej zjem ciasto :-P.
Po południu szkoła rodzenia i tematyka porodu, nie mogę się doczekać :-D.

Mila no to dobre wiesci :)

Asia nawet nie pokazuj tego sniegu bo az zimno sie robi, u mnie to bardziej jesien od wczoraj momentami...

Szaj mniam ;) szkoda ze ja takich rzeczy nie moge :-( juz wole zdjecie Myla bo w koncu czego oczy nie widza tego sercu nie zal :-D

Anulka dobry ten pomysl na poprawe humoru, zakupy i zaplata z jego konta ;) odechce mu sie glupich zartow hehe

Cześć dziewczyny. Wracam do świata żywych ;)
Nie mieliśmy połączenia z internetem przez kilka dni, a w telefonie limit internetu przekroczony... dwadzieścia minut temu nas w końcu połączyli;)
Niestety nie jestem w stanie Was poczytać, ale wszystkim Wam po udanych wizytach gratuluję i ciesze się razem z Wami kobietki:);)
Ja dziś mam wizytę o 16.45 i mam cykora jak diabli. W ogóle to chyba mój wyjazd na porodówkę nadchodzi mega krokami... od wczoraj mdli mnie, mały się mocno rozpycha, brzuch ciągle twardnieje, krocze strasznie boli, a do tego cały czas mnie czyści. :eek: gdzieś czytałam, że jak organizm się tak oczyszcza to znak, że poród to kwestia kilku dni:what::eek:
Zobaczymy co mi dziś na wizycie lekarka powie. Czasami od razu na szpital pojadę. Ale nam schizy. Boże ratuj!!!

Myla jeszcze Ty mi smaka robisz??

Marela lepiej żeby nie chorował bo małe dziecko i on chory to przecież ja się powieszę! Jak ona ma katar to leży i najlepiej się do niego nie odzywać bo jest poirytowany :D

Aga no właśnie ale nie mogę się zdecydować co kupić.

Zrobiłam listę zakupów ale będą musiały poczekać do czwartku bo wcześniej z domu nie wyjdę. Najgorzej bo ostatnią rolkę papieru toaletowego podzieliłam na pół. Pół do kibelka a pół do smarkania dla mnie hehe. Później będą liście :-D:-D

Magda spokojnie, mnie czyściło prawie dwa tygodnie . Wczoraj dostałam nifuroxazyd? czy coś koło tego. Zobaczymy. Do tego brzuch mi juz sie obniżył bo pupcie dziecka ma kilka centymetrów nad pępkiem i już nie dyszę jak parowóz tylko chodzę siku co pół godziny.

Przynajmniej mam nadzieje że u Ciebie to jeszcze nie poród chociaż masz bardzo podobny termin do mnie.

Mi jeszcze dzisiaj coś w brzuchu bulgoczę cały czas. :eek:

Magda spokojnie, mnie czyściło prawie dwa tygodnie . Wczoraj dostałam nifuroxazyd? czy coś koło tego. Zobaczymy. Do tego brzuch mi juz sie obniżył bo pupcie dziecka ma kilka centymetrów nad pępkiem i już nie dyszę jak parowóz tylko chodzę siku co pół godziny.

Przynajmniej mam nadzieje że u Ciebie to jeszcze nie poród chociaż masz bardzo podobny termin do mnie.

Mi jeszcze dzisiaj coś w brzuchu bulgoczę cały czas. :eek:

Anulka to ja mam zupełnie tak jak Ty... bulgocze mi w brzuchu jak diabli. Brzuch mam strasznie nisko. Z tym, że u mnie mały ułożony główka do góry a po łonie mnie nóżkami kopie... :eek: jeśli chodzi o termin to z OM mam na 3 kwietnia, ale mam mieć cc wiec pewnie dziś pani dr wyznaczy termin łooo matko :D;)

Ja niby z OM 6 kwietnia ale z USG 30 marca. Bardziej wierzę w ten z usg bo moja owu napewno nie była w terminie. Wczoraj lekarz stwierdził że głowką jest wysoko ale coś mi się nie chce w to wierzyć bo ja ją czuje normalnie jakby leżała na szyjce. Kopniaczki czuję już nie pod cyckami tylko tak na środku brzucha.

Anulka to mój synek jeszcze w tamtym tygodniu główka gniótł żołądek i przeponę bo ciężko mi się oddychało, a dziś rozpycha się dużo niżej... a jeśli chodzi o czucie tam na dole to jest tak nisko, że czuje jakby mu nóżka miała za chwile ze mnie wyjść. Takie jakieś dziwne uczucie nam. Szok. W ogóle czuje jakby mi się pochwa rozchodziła, a on jeszcze tak girki pcha. Tylko czekam aż mi pęcherz plodowy przebije ;):D

reklama
Ale mnie nerwy wzięły. No przecież mam ochote coś rozpierd..... Mój P. Dzwoni do mnie, że kurier nie ma możliwości odbioru przed 14 przesyłki. No wnerwiłam się jak nie wiem, przecież to nie możliwe. Nic zaczęłam sama kuriera załatwiać, ale jako klient indywidualny to nie takie proste, no i koszt 60zł, za chwile mnie coś trafi....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry