• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
asia co za masakra! przecież dowiadywałaś się czy może , tak ? najnormalniej w świecie może trase przemienić i podjechać!!!! niech nie robią takich problemów grr

asia co za masakra! przecież dowiadywałaś się czy może , tak ? najnormalniej w świecie może trase przemienić i podjechać!!!! niech nie robią takich problemów grr

Nie wiem co to znaczy, że nie może skoro ma taką godzinę do wyboru. Przecież jak muszą coś dostarczyć na 9 lub 10 to muszą to przecież odebrać też się da, ale albo ktoś nizbyt się przyłożył do zamówienia tego kuriera, albo nie wiem, tym bardziej, że odbiór z łodzi ma być, a to nie jakaś dziura, żeby problem z dojazdem był, najgorsze, że ja sobie leże i nie bardzo dużo moge bo na tel. nie wszystko da się tak jak w komputerze - wrrrr, ale nerwy,

Hej.

U nas wczoraj była burza z deszczem i błysko grzmotami :szok:.
A dziś nad ranem zadymka i śnieżek mamy :eek:.

Byłam dziś w szkole fotnąć zeszyty jakiegoś dzieck i n w-f wchodziło z klasy Filipa ok 8 osób :szok: i pani też nie było tylko zastępstwo:dry:.

Doli dziś mam 33tyg i 5 dni.

Ja zamawialam ostatnio z pocztexu ciezkie duze tylko ze bylo juz spakowane. Przyjechali w przeciagu 3 godzin tego samego dnia.

Ja wiem, że się da bo w pracy tyle razy kuriera zamawiałam, że wiem co i jak, jakby tak usługi robili to po co mi ten kurier,ale no comment.:-P Jak to się mówi "gdzie diabeł nie może, tam babe pośle" i jest chyba udało mi się załatwić samej odbiór, trzymajcie kciuki, żeby sie udało, trudno kosztować będzie mnie to dużo drożej, ale co to dla mojej dzidzi.

Doli, ten sprzedawca dalej się nie odezwał, czy powiedział, ze nie sprzeda za tą cenę?

Oltoma, ja już też nie byłam 4,5 roku... kciuki za wizytę i zdrówka dla M. :-)

Magda, nie stresuj się, kciuki :-)

Asia, mam nadzieję, ze tym razem sie uda!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry