• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
hej

jestem już po badaniach..rano tak sypało śniegiem, że auto nie dawało rady a teraz słońce :cool::cool: oby do kwietnia się to wyregulowało :-D:-D:-D:-D

babydust niestety ale płaciłam za toxo ( 50 zł ) ponieważ w karcie luxmedu nie ma toxoplazmowy poźniej niż tylko w 1 trymestrze, a mój lekarz robi mi co 3 mc bo nie mam przeciwciał no a że to lekarz prv spoza luxa to musiałam zapłacić, chociaż miałam skierowanie -_- tak samo z pozostałymi które mam do zrobienia... bo lux "sponsoruje" tylko wymaz i gbs na ten okres tyg a ja mam jeszcze 2 inne ( łącznier 130 zł dodatkowo za nie )

Asia może wody Ci się nazbierały??

Myla relaks!!!! :D

Lei robię co 3 mc toxo :P :P nie wiem po co, każą to robie :P

natasza można :-) stodal też i inne lipomale dziecięce również

sataga zdrówka

Anulka może idź do innego lekarza jeszcze? to nie jest normalne!! taka chora będziesz rodzić ? dziecko złapać może jakąś infekcje albo cos :/ a Twój to może ma nerwa przedporodowego? :D :-D

milia kciuki za wizyte ;-)

Doli mój napewno ma nerwe hehe. Jak mi do czwartku nie przejdzie albo chociaż nie ulży to idę do szpitala. Więc siedzę w domu i się kuruje. Bo u nas w szpitalu jest jeszcze zakaz odwiedzin bo jakieś wirusy panują to pójdę a wrócę w jeszcze gorszym stanie. W d... mam. Dzisiaj mi już trochę lepiej, przynajmniej tak sobie kręcam.

Szkoda Doli że musiałaś płacić. I to właśnie opieka nad ciężarnymi w PL.

Muszę uprać jeszcze dwa ręczniki dla małej. I chyba mam wszystko co takie najważniejsze.

Anulka no jak to oskrzela to antybiotyk tylko a co masz duomox ?? może za słabą dawke miałaś?

ja czekam na kuriera z gratami- tetry mi tez przywiezie, prześcieradła i to bedzie wszystko
no dobra, jeszcze łóżeczka nie mam :wściekła/y:

Dziendoberek!
Te przeziębienia to chyba chcą nas wykończyć. U mnie też kiepsko. Gardło boli i katar nie opuszcza... Dobrze, że przynajmniej moja córka wczoraj juz do przedszkola poszła to delektuję sie ciszą.
Milia, też dziś mam wizytę u okulisty. Nie byłam 4 lata, mimo, że powinnam co roku badać się pod kątem jaskry z racji podwyższonego ryzyka. Mam nadzieję, że jest ok...

Oj, Anulka tak mi strasznie przykro, że tak źle się czujesz i to i fizycznie i psychicznie... Na dodatek brak wsparcia od najbliższej osoby. Hormony pewnie jeszcze dokładają swoje.

Mój z jednej strony tez byle gorączki niewiele powyżej 38st jęczy i umiera a z drugiej strony od dwóch miesięcy wypędzić go do lekarza nie mogę. ma problemy z krtanią. Dzis zdecydował,że pójdzie. Skoro tak zmienił zdanie aż boję się pomyśleć jak musi być źle. Mam przez to mega stresa bo jego ojciec umarł w wieku 40 lat przez zaniedbana grypę......

Pat i Asia, zdrowia i jak najszybszego wyjścia do domu.

Mylą, ale masz fajnie! Salon... Ja tu nawet kawałka balkonu nie mam a co dopiero luksus salonu!

Przepraszam, że tak się rozpisałam...

Dopiero się obudziłam, tak to ja mogę funkcjonować :-D. Śniło mi się, że przyszedł nam wózek w końcu ale z taką mikroskopijna gondola, masakra :-P.

Wczoraj zgrzeszylam i to bardzo... :-P. Załączam fotkę pogladowa. Zjadłabym znów...

Anulka, kuruj się i nie przejmuj się chlopem, nie warto!

Załączniki

• 1425371279747.jpg
    1425371279747.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 64
Anulka bidulo :( a M się nie przejmuj oni nie maja mózgów...coraz częściej się o tym przekonuje...

Oby te sniezyce znikły juz z całej Pl bo obawiam się ze do Bydgoszczy jeszcze wpadna a ja swoje zimowki i Cypriana juz wywalilam bo się rozkleily i w adidasach poginamy. Nie mam zamiaru kupować nowych

Ja zaraz jade jeszcze tam na mieszkanie. Trzeba wynieść piwnice. Szybko ja wyniesiemy ( arrk wyniesie ja nawiguje ;) ) i juz nic mnie z tamtym mieszkaniem nie będzie łączyć

Doli Zamur mam, jak ostatnio przy uchu. W tamtym tygodniu miałam Ospamox ale nic mi nie pomógł.

Szaj ale mi smaka narobiłaś hmmm a tu nie ma szans.

Myla wiem że oni mają ograniczony rozum ale czasami mogliby włączyć jakiś dodatkowy tryb myślenia. O czym ja marzę ??

Idę dokończyć sniadanie bo rano z tych nerwów wstałam i wyszła, .

Anulka zdrowka !!! Wspolczuje ale Cie wymeczy:/ poczekaj M tez sie w koncu rozchoruje zobaczy co to znaczy:/

U mnie rano piekne sloneczko teraz zrobilo sie pochmurno , mam nadzieje ze nie bedzie sniegu:/.

Jak sie nudzicie to na ddtvn ma byc niedlugo o karmieniu piersia , kolka itp.

reklama
Anulka bo niektórzy maja taka lampkę ostrzegawczą ze jak jest naprawdę potrzeba pomyślenia to załącza im się dodatkowe zasilanie i ta resztka jeszcze się uda pomyśleć. Niektórzy niestety maja ptzepalona żarówkę w tej lampce...

Szaj właśnie wrabalam Pucharek lodów na śniadanie. Zalaczam fotke podgladowa hahahah

Załączniki

• 1425372475515.jpg
    1425372475515.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 53

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry