• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

A ja znów już spać nie mogę, choć tej nocy spałam naprawdę dobrze.
Wczoraj dziwiłyście się, że mam śnieg to dzisiaj mam go jeszcze więcej i wogóle zamieć od rana, super dzień, żeby wyjść ze szpitala.

I sąsiad jest, choć wrócił późno, bo przed snem go nie widziałam

Załączniki

• 1425359957028.jpg
    1425359957028.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 52
  • 1425360002462.jpg
    1425360002462.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Mila to super wieści! :-D

A ja dzis pospalam, dopiero sie obudziłam :tak:

Mam nadzieje, ze u nas juz śniegu nie bedzie! Musze meza zmobilizować do umycia auta jak bedzie ładnie bo wyglada jak po bombie ;-)

Asia zamieć,śnieg... Matko jak dobrze ze u mnie jest jak jest ;)
Wstalam godzinke temu. Normalnie byłam tak wymeczona ze calutka noc przespalam!!!! Cos się w nocy przbudzalam na soku ze 2 razy ale nie poszlak żeby się nie rozbudzić a jakoś wyjątkowo mocno mi się nie chciało.

cześć :)
U mnie się chyba bez lekarza nie obejdzie. Gardło z rana boli tak, że się prawie odezwać nie mogę. Po południu jest już dużo lepiej ale wolę żeby się nie pogorszyło. W dodatku nad ranem zaczęły mnie męczyć koszmary brrrrr...
Ale mi się dzień zaczął.
Mam nadzieje, że u Was lepiej :)

Hej,
U mnie jest poprostu zajebiście. W nocy tak wymiotowałam z kaszlu że siedziałam nad kiblem i płakałam z bólu. Rano jak M wrócił z pracy i mu o tym powiedzialam to powiedział tylko " no to teraz smacznego".Tak mnie zdenerwował że siedzę teraz i wyje.

Anulka biedulko olej tego meza bo przeciez jeszcze gorzej bedziesz sie czula przez to :(
faceci nie sa tego warci :(
a trzyma cie dlugo ta choroba biedna jestes :( :( trzymaj sie i nam wyzalaj

Dzien dobry :)

Hej,
U mnie jest poprostu zajebiście. W nocy tak wymiotowałam z kaszlu że siedziałam nad kiblem i płakałam z bólu. Rano jak M wrócił z pracy i mu o tym powiedzialam to powiedział tylko " no to teraz smacznego".Tak mnie zdenerwował że siedzę teraz i wyje.

Biedna Ty. Choroba potrafi wykańczać, a w ciąży to poprostu masakra. Zdrowiej dziewczyno, a mężem się nie przejmuj. Oni tacy są, a jak ich leciutko gardziełko boli to już chorzy, umierający są.:-P

Babydust no normalnie nie jest taki zły, nie wiem czy moje hormony na to tak wpływają czy co. Ale jak wstanie to on to napewno odczuje i już pokorniutki będzie. Włączyłam już sobie allegro i coś sobie kupię, a kasa pójdzie z jego konta to mi się humor poprawi.

reklama
Dobry :)

Asia, ja też spuchnięta jestem od jakiegoś czasu, dopiero popołudniu i wieczorem jest lepiej, jak się nawodnię, a z samego rana to masakra...
U mnie też pada śnieg, ale jeszcze biało nie jest.

Natasza, sama nie wiem, podobno prawoślazowy można, tak mi mówiła endokrynolog, do której poszłam jak byłam chora, ale z kolei wcześniej internista mówił, że żadnych syropów na kaszel w ciąży, faktem jest, że o ten rodzaj nie pytałam. Mam nadzieję, że szybko Ci się poprawi.

Anulka, kup coś fajnego :-) zdrowiej!

Sataga, Tobie też zdrówka!

Chorowitek znowu dużo,,,

Mila, super! Fajnie, ze wszystko dobrze :-)

Ja dzis popołudniu idę do okulisty, mam nadzieję, że nie nakrzyczy na mnie, że tak długo nie byłam i nie będzie sie czepiał, że za długo soczewki noszę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry