• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ania, gratulacje :-)

Kuklaki, moja od jakiegoś czasu też namiętnie sie pod żebra wciska, aż boli...

Rozliczałam tez po 2-3 pity, to nie jest trudne, trzeba tylko zwrócić uwagę z jakiego tytułu to są przychody i w odpowiednia riubrykę je wpisac oddzielnie lub zsumować z innymi, wszystko jest w broszurach informacyjnych :-)

reklama
U mnie też mąż rozlicza..

Najadłam się winogron i mlode harcuje tak że zaraz wyjdzie mi przez brzuch :o

Jutro jadę na badania... Będę pewnie musiała zapłacić za toxoplazmoze bo nie mam skierowania a już do luxmedu nie chodzę do gina.. Do tego morfo, hbs, kila....

Ania który masz tydz?? :)

margo :) swietny pomysl z tą mąka :)

Anemone tak wiem z ta herbata dlatego najpierw dolewam chlodnej wody do herbaty zanim dodam cytryne i miod :)

Doli dla ciezarnych nie musisz miec skierowania na badania moga ci zrobic wszystkie badania z rozpiski za darmo
Ja ostatni raz u gina w luxie bylam w 10tc a caly czas robie wszystkie wyniki u nich i tylko za GBS musialam zaplacic bo byl pobierany poza placowka . przychodze pokazuje rozpiske mowie z ktorego tc ciazy jestem i nie ma problemu :)

wlasnie wrocilam ze spotkania z dziewczynami z pracy :) jak dobrze sie z domu wyrwac :) nie moglysmy sie nagadac :) jedna przez druga przegadywalysmy sie normalnie :)

Jejku, przyglądałam się sobie w lustrze i wiecie jak wyglądam jak baba-piłka. Twarz jeszcze jaki tako, ale od szyi po kolana to okrągła jestem jak jabłuszko. Po tej operacji chyba dodatkowo moj brzuch zrobił się wzdęty i wypukły i wygladam jakbym bliźniaki miała rodzić masakra jakaś. Byle jeszcze m-c wytrzymać, a potem chce rodzić i koniec, męki.

Dobry wieczor. Nie lubie byc tak nie w temcie. Przelecialam szybko wiem o czym.było pisane ale wiecie jak to jest w takim.rozpizdziaju domowym.
Jak dziś nie będę mogła znoqu spać to przysigam ze wstane i pochlastam się delma.
Od 2 dni chodze jak zombi!
A teraz leże sobie w swoim salonie i popilam meliske zagryzajac tabliczka czekolady z orzechami i oglasam film :) a mój maz SPI w sypialni a dzieci u siebie... Kocham to!

reklama
Myla pozazdroscic :) jednym slowem spokoj i cisze masz :)
moj niestety spac jeszcze nie chcial, rozsiadl sie przed tv i wlaczyl sobie film.. a ja sie wziela za porzadki male i zmywanie, bo jakos jego filmu nie mialam ochoty ogladac
a teraz czas do lozka moze jeszcze nie spac ale chociaz sie polozyc juz :) dobrej nocy wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry