• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Kurde czy szyjka może tak sobie o zmienić pozycje?
Ostatnio miałam tak daleko ze wkładając lutke to ledwo czylam koniuszkiem pessar i to tak jakby jeszxe za skóra a dziś czuje tak jakby mi przeszkadzał w chodzeniu. IDE wsadzic lutke a on tu z brzegu :/

reklama
Tabasia pewnie będę musiała tak zrobić. Myślałam jednak, że może któraś z dziewczyn wie o jakimś skutecznym leku. W aptece pewnie mi doradzą, ale tak naprawdę nie wiem czy sprzedadzą mi coś dobrego czy tylko będą chcieli "opróżnić magazyn".

JOanna ja niedawno o tym pisalam :/ niestety tez mnie mecza a po porodzie jak zwykle pewnie bedzie MASAKRA jak poprzednio (po urodzeniu syna z waga 4100 mialam wielkosci sliwki ://// bolalo gorzej niz zszyte krocze :( )
probowalam podczas poprzednich ciaz i po porodzie kilku roznych specyfikow (dozwolonych podczas ciazy i karmienia) i jakos nie zauwazylam zeby zadzialaly cuda kiedys uzywalam procto glyvenol i detralex dosustnie teraz w aptece dali mi jakies polskie leki procto comfort ponoc o polowe tansze i wydaje mi sie ze dzialaja podobnie takze szkoda przeplacac
jedno co polecam co u mnie sie sprawdzalo ze przy masakrze to dobrze dzialac podwojnie w czopkach i mascia na zewnatrz smarowac a jak juz przestana tak bolec to starac sie je wepchnac do srodka (sorki za opis) ale wtedy nie sa podrazniane i szybciej sie goja

anemone ten oczar to pierwsze slysze

Ja sie bede z hemoroidami rozprawiać po potodzie dopiero..teraz nie widzę sensu. W ogole nie chce poruszać tego tematu :wściekła/y:

Margo to sie nalatalas dzisiaj. Ja podobnie dzis hehe.

Mąż mi nie dał nawet łazienki sprzątnąć, umylam wannę i zostałam wygoniona..

Teraz brzuszkowa szaleje a ja juz padam tylko suszara jeszcze kreci i chce ja wyciągnąć..

Moja Vikusia bidula marudzila dzisiaj bo jej dwie dwójki na gorze ida na raz, żel pomaga ale na krótko i sie tak wścieka i zawodzi ehh szkoda mi jej :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

W ogole to die śmiałam ostatnio bo 2.04 ma ostatnie szczepienie a potem bedzie z druga jeżdżenie od poczatku hehe. Wyjdą zeby a zaraz drugiej zaczną wyłazić. Viki przestanie wszystko wywalać z szuflad to druga akurat zacznie hehe aaaaaaa!!! :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry