• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Margo no trafilysmy, ja to nic ciekawego nie kupilam, deske nowa do krojenia i deske do prasowania bo stara licha a teraz bede miala prasowanie. A i takie dwa koszyczki na kosmetyki dla dzidzi.

Lei to przynajmniej na biezaco bedziesz a nie ze zapomnialas jak to jest.

reklama
Dziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta !! :*

Spokojnie donoszonych ciąż i przyjemnych porodów życze wam i sobie :) !!

Załączniki

• 1425771722345.jpg
    1425771722345.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 55
Dobry :)

Kurcze Lei niezla historia bo mi z om 9.04 z owu 6.04 a z ostatniego usg 12.04.
Idziemy leb w leb :))

Niech sprzata jak zaprosil :))

A ja z om 9.4 , a lekarz wpisał z usg 13.4 :)

Wszystkie w tym samym czasie baraszkowalismy ? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Natasza Tobie rownież przyjemnego porodu :) i donoszonej ciazy :) [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️

Hej, noc do dupy
Pierw do 23 czekanie aż kroplówka spadnie i żeby mi odpiely bo mi się krew cofala :/ potem " święta " babka obok nie dość że o 20 narzucila spanie to chrapala i miotala się jak ryba bez wody na tym łóżku, mając w dupie ze ktoś obok śpi, bo ona musi kuźwa, wyprawy do łazienki jej głośne jak zalanego chlopa w tanim barze a samego siku nie powstydzilaby się krowa na pastwisku, do tego franca pobudzila nas o 6 no bo wyspana Sucz jedna i Odrazu święte książeczki...... Ratunku!!!!!!!

Natasza wszytko ok;) prysznic był;)

Margo no to zaszalalas z wyprawą ;) pokaż meble

Myla moja jest czarodziejska.. Może Twoja też??

Lei ale twój wymyslil... Faceci i ich myślenie na przód...;)

Wszystkiego najlepszego mamuśki! :-D

Zeby mezczyzni nas kochali i doceniali :tak:

Doli a cos wiesz do kiedy zostajesz? Żebyś Ty nam sie święta tam nie zrobiła czasem :szok:

No na szczęście moj maz sie szybko zrehabilitował, nawet ta suszarkę wyciągnął bo ja juz dupki nie podniosłam z kanapy..

Dziewczyny u nas 16 stopni dzis ma byc i piekne słońce!!

Ostatnia edycja:
Doli współczuję tej nawiedzonej laski w sali. Masakra jakaś. :banghead: ta druga dziewczyna w 39tc to biedna. Kurcze i serducho, i krwiak. Podziwiam ją, że była tak odważna i zaszła w ciążę. :eek:

Lei i wzajemnie.;) Ja również życzę nam wszystkim mniej stresów, więcej spokoju. Łatwych i lekkich porodów ;)

Lei nawet nie żartuj... Mówili parę dni, do tygodnia... :/ ale wiadomo że może być różnie... :/ ja słońce tylko przez szybę widzę :/

Magda ona ma tyle optymizmu że szok... A ta święta to kuwa se śpi teraz !!!!!! Grrrrr

Lei nawet nie żartuj... Mówili parę dni, do tygodnia... :/ ale wiadomo że może być różnie... :/ ja słońce tylko przez szybę widzę :/

Magda ona ma tyle optymizmu że szok... A ta święta to kuwa se śpi teraz !!!!!! Grrrrr

Doli musisz plan obmyślić. Ja wiem, wredna jestem ale nienawidzę takich ludzi jak ta laska. Liczy się ona i to co ona chce. Buuuu! Trzeba sie dostosować do tego, że nie jest się jedyną osobą na sali. A czy Ty możesz do łazienki wstać? Jeśli tak to może idąc do łazienki zahacz o jej łóżko, albo chociaż zrób jakiś stuk w jej łóżko, niech się menda obudzi ;):D ja ogólnie jestem człowiek dość ugodowy, ale nie dla takich babsztyli. :p

Ja też wredna jestem, ale zachowuje się cicho, nie trzaskam deska od kibla itp a ten słoń najwidoczniej nie ma mózgu!!!! Mogę wstawać, a leżę przy wyjściu, obok kibel więc nici z chytrego planu..

reklama
Ja też wredna jestem, ale zachowuje się cicho, nie trzaskam deska od kibla itp a ten słoń najwidoczniej nie ma mózgu!!!! Mogę wstawać, a leżę przy wyjściu, obok kibel więc nici z chytrego planu..

Kurde szkoda... ale dzień długi, można coś obmyśleć :D niech zobaczy gad jak to jest utrudniać komuś w miarę normalnie funkcjonowanie w szpitalu... ;):p
Zmykam robić śniadanie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry