Hihi ja tez wredna jestem 
Karina możliwe, ze w ten sam dzien hehe ja w srode ;-) żarcik ale cosize w tym byc...
Jejkku zastanawiam sie jak ta malutka bedzie wygladac. Czy bedzie podobna do Viki czy zupełnie inna. Chciałabym, zeby była do mnie podobna hehe bo córcia to nie wiem po kim poszła, ma jeszcze zielonkawe oczy i blond włoski i brwi.. Ja to byłam czarna jak sie urodziłam, na zdjęciach taka czarna czuprynkę miałam a ta blondi od małego..
Myślicie, ze jest szansa?

Karina możliwe, ze w ten sam dzien hehe ja w srode ;-) żarcik ale cosize w tym byc...
Jejkku zastanawiam sie jak ta malutka bedzie wygladac. Czy bedzie podobna do Viki czy zupełnie inna. Chciałabym, zeby była do mnie podobna hehe bo córcia to nie wiem po kim poszła, ma jeszcze zielonkawe oczy i blond włoski i brwi.. Ja to byłam czarna jak sie urodziłam, na zdjęciach taka czarna czuprynkę miałam a ta blondi od małego..
Myślicie, ze jest szansa?
. Pojechali sobie i już, a ona pewnie za parę lat będzie niedołężna i trzeba będzie przy niej skakać. Może kogoś urażę tym, co napiszę (nie taki mam zamiar), ale nie wyobrażam sobie zajmować się starym człowiekiem tak samo jak niemowlakiem, tj. myć, podmywać, zmieniać pieluchy itp. Po prostu się tego brzydzę... Coś czuję, że kiedyś będzie o to wojna, ale jej córka będzie musiała się mamą zająć.