• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

No wlasnie to nie kopanie w szyjke tylko taki przeszywajacy sekundowy bol jakby od jednego jajnika wzdluz do drugiego. I to sie pojawia jak stoje. Dziwne.

Mysle ze nasze humory beda juz teraz coraz gorsze. Koncowka ciazy daje sie we znaki :/

Doli sama zrobisz jak bedzie najlepiej dla Ciebie ale wiesz ze my tu wszystkie sie martwimy :). Moje skurcze sie uspokoily ale teraz pewnie pojade jak cos sie zacznie...

Ja dzis w planach mam ostatnie zakupy ale to juz jakies *******ki i moze sie w koncu spakuje!! ;)

reklama
Pat to u mnie chyba dupka uciska :))

Bynajmniej uczucie mi nieznane bo nie mialam tego w pierwszej ciazy... pozniej polaczylam to z cc. Kurcze dziwne....

Zwazylam sie. Widze ze przybieram podobnie jak w pierwszej ciazy. 74kg czyli 16 na plusie. Jakos smiesznie bo od drugiego trymestru paraduje w tych samych gaciach... po porodzie biore sie za siebie hehe

Po tatusiu chyba :))

Ciekawe czego w srode sie dowiem u tej poloznej. Dobrze ze w karte mam juz wpisane polozenie miednicowe przez lekarza.
Z jednej strony juz sie oswoilam z mysla o cc a z drugiej...

Jakos inaczej wieczorem czulam ruchy i czkawke kolo pepka a nie pod zebrami. Co ona tam kombinuje)) :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry