• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Dzień dobry wszystkim :-), chociaż widzę, że dla niektórych ten dzień wcale nie będzie dobry.

Zresztą ja też jestem nie wyspana, w nocy wstawałam ze 4 razy, czyli norma. Ale co się muszę nagimnastykować, żeby wstać, masakra. Wszystko mnie wtedy boli - spojenie, więzadła, pachwiny. A potem powrót do łóżka, który też nie jest łatwy i bezbolesny :-(.
W dodatku wyskoczyły mi wczoraj hemoroidy :wściekła/y::-(. A tak już się cieszyłam, że mam z nimi spokój, bo to, że się pojawią to wiedziałam, ale mimo wszystko miałam nadzieję, że może jednak nie.
Mam pytanie do was: co polecacie na tą okropną dolegliwość?

Kuklaki jeśli chodzi o kontakty z mamą i teściową, to teściowa mnie straszliwie, okropnie i niesamowicie wkurza. Jest wredna i fałszywa. Z mamą jak to z mamą, jest lepiej, ale też muszę często ustawiać ją do pionu, bo mi dziecko za bardzo rozpieściła i nadal próbuje to robić. Zresztą musiałabym napisać powieść jakbym chciała o wszystkim opowiedzieć. Najważniejsze dla mnie jest to, że to one mieszkają u mnie a nie ja u nich, więc ostatnie zdanie i tak należy do mnie :-p

Doliores trzymaj się jakoś.

reklama
Doli informuj nas na bieżąco !;):*:* musialam być stanowcza i dać Ci lekkiego kopa, mam nadzieję że nie gniewasz :*

Asia w sumie współczuje Ci mieszkania ze zgraja babc...ja mam z moja mama super kontakt ale wiem że przy dziecku mogę się czasem denerwowac a teściowa jak to teściowa... Dobrze nam jak się widujemy rzadko ;)
Chociaż od czasu jak zaczęły się problemy to do mnie często dzwoni więc cos czuje że jak mały się urodzi to będą ciągle telefony itp...

Pat z teściową mieszkam już ponad 5 lat więc umiem sobie z nią już poradzić, ale jak mnie za bardzo wpieni, to dzwonię do Adama. On na szczęście wie jaka jest jego matka.
A jeśli chodzi o dzieci: Amelka nie jest córką Adama, ale mają ze sobą bardzo dobry kontakt. Już zapowiedziałam Adamowi, że jeśli jego matka będzie Amelkę gorzej traktować niż Igora (a jest do tego zdolna), to zrobię dym :wściekła/y:.

A to mąż nadal w Niemczech pracuje czy juz na stałe w Polsce ?
Ech no może tak być że będzie inaczej dzieci traktować...ale mam nadzieję że jednak będzie poważną kobietą :)

reklama
Doli, powodzenia :-)

Ja właśnie poukladalam resztę ciuchów małej i wcielam kaszkę trudkawkowa dla niemowląt...Obym się przekonała do blw bo będę jej ciągle kaszkę podjadac :-P. Jedna łyżeczka dla Zuzi, druga dla mamusi :-D

Joasiu, podziwiam, mimo, że uwielbiam swoją teściową, raczej nie chciałabym z nią mieszkać na stale...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry