Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a do lazienki idz w kolo

współczuję, ja kiedyś tez leżałam z babką, która już w 37 tc była, a ja na początku i ona taka świątobliwa, nawet nie wiedziała, jakiej płci ma dziecko, bo te usg na pewno szkodliwe są i jak najmniej ich trzeba robić w ciąży, poza tym ona nie chciała wiedzieć, bo co Bóg da, to będzie, czytała pismo święte, wstała rano na mszę (ja nawet nie weidziałam, że jest i o której, a ta poleciała), potem jeszcze ksiądz przyszedł przed śniadaniem, to komunię przyjmowała (to nie wiem, po co msza, jak nie było komunii, a może 2x przyjmowała?), no nie mam nic do ludzi wierzących, ale ona cały czas coś gadała i wtrącała jakieś powiedzenia, że jak Bóg będzie łaskaw to coś tam, potem ją wypisali i następną położyli, co też jakąś świetą książkę miała napisaną przez ksiedza, jak wychować dziecko z Bogiem czy coś podobnego... Ale ja już się wypisywałam, więc nie wiem, czy ta druga też taka nawiedzona była