• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dzień dobry :-)
Piękna pogoda dzisiaj u mnie, słoneczko świeci, żyć się chce :-)
Chyba wezmę się za przesadzanie kwiatków :tak:

Myla te barwy wojenne to się udały Twojemu mężowi :-)

Doliores współczuję towarzystwa tej dziewczyny, nie lubię takich osób, może trzeba jej uświadomić, że takie zachowanie to grzech, jak taka świątobliwa to może poskutkuje :rofl2:

Witam kobitki

Wszystkiego najlepszego w dniu naszego swieta!!!

Doli tez halasuj teraz jak ona spi:tak: a do lazienki idz w kolo:-D

Asia uwazaj na siebie, nie chodz tak duzo. A faceci to daltonisci nie wiecie? Oni nie rozruzniaja kolorow oprucz tych podstawowych.

Myla a ty co indianin?

Milego dnia.

Doli ja bym jej dała popalić :-/ poza tym masz lampkę koło łóżka to może Ci skoczyć :P my tam chodziłyśmy spać ok 23 ale jedna była inna czytała pismo święte i o 20 już jej nie było to jej sprawa że chce spać :))
Musisz coś wymyślić: ))

Myla barwy wojenne :)) haha padłam .. Bardzo troskliwy jest :)

Magda Ty też dowaliłaś :P jesteś nieobiektywna :))

A mi się teraz pozmieniało ze spaniem.. Co prawda późno chodzę spać ale śpie jak zabita i rano ( tzn.10:) ) ciężko mi oczy otworzyć :)

Doli wspulczuje takiej towarzyszki, ja bym tam jej dała popalic. Cisza nocna od 22 , przepraszam Cie kochana ale ja chce poczytac itp. A teraz to bym gadała na siłe z innymi;) a jak nie to przez telefon.

Magda, ja mam tak samo jak Ty ;-)

Myla, to takie dobre słowo na Dzień Kobiet :-D

Doli, ale zbiorowych modłów nie urządza mam nadzieję :-D współczuję, ja kiedyś tez leżałam z babką, która już w 37 tc była, a ja na początku i ona taka świątobliwa, nawet nie wiedziała, jakiej płci ma dziecko, bo te usg na pewno szkodliwe są i jak najmniej ich trzeba robić w ciąży, poza tym ona nie chciała wiedzieć, bo co Bóg da, to będzie, czytała pismo święte, wstała rano na mszę (ja nawet nie weidziałam, że jest i o której, a ta poleciała), potem jeszcze ksiądz przyszedł przed śniadaniem, to komunię przyjmowała (to nie wiem, po co msza, jak nie było komunii, a może 2x przyjmowała?), no nie mam nic do ludzi wierzących, ale ona cały czas coś gadała i wtrącała jakieś powiedzenia, że jak Bóg będzie łaskaw to coś tam, potem ją wypisali i następną położyli, co też jakąś świetą książkę miała napisaną przez ksiedza, jak wychować dziecko z Bogiem czy coś podobnego... Ale ja już się wypisywałam, więc nie wiem, czy ta druga też taka nawiedzona była :-D

Ja dziś od męża dostałam bukiecik róż i czekoladki Lindor, już wszystkie zjadłam...

Ostatnia edycja:
Milia moja jest święta inaczej, bo ksiądz był ale nie, zapraszala go....

Ok w rozmowie są ok... Panikary jedne hehe problemy pt. W co ubrać dziecko, jak karmić hehehe spanikowane
A święta leży tu z wielowodziem w31 tyg.

Ja dostałam 2 zastrzyk, kurna jak bolało... Za ok godz kroplowka mi zejdzie i pójdę umyć kłaki!! :D mam tu tyle rzeczy że dramat a P przywozi co chwile nowe, był dzisiaj u mnie, ale już pojechał po małego... Może w śr przyjdzie w trakcie pracy na godzinę....

Jestem mega zmęczona, gorąco mi i w ogóle prześcieradła frotte to masakra!! Dobrze że tym razem takich dziecku nie kupiłam bo wylezec na tym nie można takie szorstkie..

O, a ja kupiłam właśnie frotte :-(
Ja miałam torbę i dużą siatkę i pani, która mnie prowadziła na oddział, spytała, czy potrzebuję tych wszystkich rzeczy... Nie potrafię się spakować do małego plecaczka...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry