• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Myla to nie porod jeszcze. Skurcze sa i ich nie ma a nie ciagly bol . Masz dwoch synow i nie pamietasz ? ;-). Ja dzis w nocy umieralam tak mnie cos bolalo z jednej strony .

reklama
Marela gdybym ja choć raz zaczeła standardowo rodzic. W jednym i drugim przypadku jadąc na IP nie mialampojecia czy rodze czy tylko się źle czuje. Dziś czuje się po prostu podle :/ boje się iść na kibelek bo mam obawę ze to mi faktycznie ruszy poród :/ wzielam juz 3 nospy i luteiny

Anemone ja biore :) blizej terminu tez bede bardziej pilnowac zeby wlosy miec zawsze umyte i bez odrostow ;) bo mam porownanie ;)
zdjecia z 1 porodu mam naprawde ladne , buzia promienna (mimo ze nie umalowana) usmiechnieta wlosy ladne a z drugiego niestety juz takie ladne nie sa :( glownie przez to ze mega przytylam w ciazy i pierwsze co mi sie rzucalo podczas ogladania zdjec to moj drugi podbrodek ktory sie wtedy zrobil i podkrazone oczy :( :( a dodajac do tego te 8/10 lat to musze sie postarac bardziej zeby zdjecia byly ladne tym vbardziej ze drugi podbrodek nigdy nie zniknal ;) haha

Myla a wzielas nospe ? albo ciepla kapiel ? to naprawde pomaga na takie bole

ja dzisiaj u tesciow bylam i jestem TAKA objedzona ze bede na bank zdychac w nocy z powodu zgagi wrrrrr i do tego tak mi sie zle oddycha :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry