• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Myla no jeszcze nie czas , trzymam kciuki zeby było dobrze [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Ja tez mam w srode wizytę na 8:20 .

Ide spac , miłego wieczorku i spokojnej nocy :)

reklama
A my dzis mielismy cudny dzien. Maz jeszcze rano ogarnął na błysk wszystko, poleciał po ciacho, kupił mi piekne tulipanki :-D Ja sie ogarnelam, przyjechali goście, było przemilo i po kawce pojechaliśmy na farmę. Dzieciaki sie wyskakaly, jazdy na kucykach, traktorach itd a jeszcze wzięliśmy siostrzyczkę mojego meza takze byłyśmy w 7 bab (z brzuszkowa) i dwóch facetów ;-) Pogoda była cudna w pewnym momencie było 17 stopni!! Mała w cienkim płaszczyku bez czapki, pełne słońce miooodzioo!!

Teraz padam juz ze zmęczenia. Viki to jakby zemdlała po wsadzeniu do łóżeczka tuż przed 20 heh..

Brzuszka mija cos sie mało rusza dzusuaj :confused:

reklama
Ja też już leże choć myśle o kolacji:) przed chwilą z K posprzątaliśmy pokoik dla mini i jutro wreszcie moze bedzie łóżeczko wiec mogę rodzic :)

Myla mnie tez ciagle boli jak na okres tylko duzo mocniej :/ staram sie to lekceważyć bo nawet jeśli temporis to bym sie nie zmartwiła. Dzis przeszłam dwa razy pod gore ulicą bednaską i mega kucie!

Zakochałam sie w tych cieniach: ImageUploadedByForum BabyBoom1425846630.654090.jpg
I marzy mi sie taki świetlisty makeup no makeup:) i sukienki chude itp:)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425846630.654090.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425846630.654090.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 54

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry