• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Myla dobry plan masz.. Na spokojnie prześpij to a jakby co to na ip..

Pat to jutro razem wizytujemy i chyba Milia razem z nami :)

Lei super dzień miałaś :) ja byłam z M i pieskami w parku super się dotleniłam na słoneczku :)

Musiałam się odkłaczyć..masakra jak trudno.. Jestem teraz wykończona

Doli ja od wczoraj już nie biorę lutki i mam nadzieje że już mi nie przepisze :)

reklama
No właśnie moja też od paru dni mało się rusza. Chyba już coraz mniej miejsca. Na początku się denerwowałam, ale mimo wszystko co jakiś czas czułam jak zmienia pozycje w brzuchu, więc myślę że ok.

Aylin zdrówka!!
Myla, mam nadzieję, że rano się obudzisz i będzie ok!

Ja miałam super weekend z mamą. Przejrzałyśmy wszystkie ciuszki, poukładałyśmy w komodzie, przyozdobiłyśmy pokoik, byłyśmy na zakupach, w kfc, na hinduskim jedzeniu, lodach, soku uffff

Anemonne cienie wypas!!!
Doli nie mogę iść we wtorek,początkowo chciała na wtorek ale muszę się stawić w sadzie (stare sprawy) wiec wizyta w środę. A do sadu jde z tatusiem ;)

W ogole się nasmialam.mowilam wam ze dalam teściowej cześć ciuchow do poprania. Arek dziś po 19 pojechał do mamy. Przyjechał z reklamoeka i się śmieje ze powiedział mamie ze ja dziś nie tego wyglądem i mama kazała mu czekać j pracowała szybko najpotrzebniejsze rzeczy w razie gdybym dziś odjechała :D
6 pajacykow najmniejszych, 1 spiochy,5 kaftanikow 1 tetrowka i ręcznik ( swoja droga nie wiem skąd on) haha normalnie szpitalna wyprawa. Szkoda tylko ze kaftaniki a nie body no ale juz się nie będę czepiac ;)

To widać im mniejsze brzuchu tym silniejsze ruchy :p bo mój ciągle szaleje, robi sobie przerwę na sen ale w sumie cały dzien czuhre jego ruchy i ma juz swoje godziny kiedy włącza mu się szaleństwo :)

reklama
Rozsypuje sie :( :( :

Tak mnie wszystko boli ze masakra. Bylam na basenie,myslalam ze pomoze a tu guzik :(
Tak zle sie w pierwszej ciazy nie czulam :/
Do tego mloda sie duzo rusza i baaaaardzo bolesnie. Az czasem swieczki mi w oczach stana taki bol!!! Chyba dlatego ze miednicowo to taki mega bol :(

Echhh spadam... bo forma nie teges...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry