• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia pewnie będę musiała tak zrobić. Myślałam jednak, że może któraś z dziewczyn wie o jakimś skutecznym leku. W aptece pewnie mi doradzą, ale tak naprawdę nie wiem czy sprzedadzą mi coś dobrego czy tylko będą chcieli "opróżnić magazyn".

reklama
Ja nie była bym w stanie prxewijać i myć rodziców czy dziadków.. Może zabrzmi to dziwnie ale mnie to brzydzi :( więc Joanna ode mnie też SZACUN ze dajesz radę z dwiema ja z jedną mam dość...

Lei pochwal się w wątku zakupowym co kupiłaś ja już tam wkleiłam swoje :) ale Cię mąż zrobił z gośćmi masz racje niech teraz sprząta :))

Doli jak tam wykąpałaś się? :P jak tam po wieczornym obchodzie??

Ja właśnie skończyłam prawie 3 godzinne prasowanie naszych rzeczy...masakra :)

Dostałam dziś mandat za brak biletu parkingowego :-/ bo miałam rozładowany akumlator i nie sprawdziłam zegara po podłączenie.. Podjeżdżamy na parking patrze 14.10 więc bilet nie potrzebny bo tylko do 14.. I wielkie zdziwenie po powrocie mandat za wycieraczką...bo to jednak była 13.10 :-/ i 5 min później już się cieć od biletu znalazł..ehh...

Tabasia suwaczki mamy takie same hehe 35 +4 a termin mam dziwnie bo 13.04 a powinnam miec z om 6.04 (i owulacji i seksu hehe) ale stara lekarka tak wpisała a nowy gin nie chciał zmieniać bo po wielkości malucha sie zgadzało..

Kurcze Natasza wkurzylabym sie. Ile teraz taki mandat? Dalej jakos 48zl?

Zaraz sie pochwale heh ;-)

Moj maz po prostu miał luz bo to jego znajomi i po bo sprzątać a o cieście itd to nie pomyślał heh a ja tu z dupa spięta!

Anulka ja myślałam że jutro poniedziałek....coś mi sie epomyliło :/

Joanna sprawdź działanie oczaru wirgilijskiego, tylko musisz kupić płyn taki czysty w sprayu, a potem i tak super sie przyda po porodzie. ja kiedyś używałam i pieknie ewszystko sie wchłania. Tylko uważaj i nie kup żelu z mentolem, to tez mi sie zdażyło i wskakiwałam biegiem do wanny :)

reklama
Cześć dziewczyny,

Nie doczytam Was dzisiaj bo padnięta jestem jak nigdy...
Mój M obiecał mi wypad na weekend bo jako że tu sami jesteśmy to nie będzie możliwości jak mała się urodzi (nie będzie jej z kim zostawić) Tak więc pojechaliśmy do Oslo do Ikei heh a po drodze jeszcze do kilku sklepów. Kupiłam troszkę ciuszków dla maluszka, kupiliśmy meble (po remoncie ciągle kompletujemy wyposażenie domu) no i trochę rzeczy do dekoracji (jakieś poduszki i takie tam) No i po tej wyprawie ledwo żyję...

Joanna witaj ponownie. Już myślałam że o nas zapomniałaś ;)

Doli Ty nasza panikaro :) Dobrze że nie jest najgorzej. Teraz wypoczywaj, i postaraj się nie stresować jak żeby Ci się ten brzuch nie napinał bo to jeszcze za wcześnie na poród.

Pat dobrze że Ty tu dyżur trzymasz jak naszej matki nie ma to jak trzeba do porządku doprowadzisz i po rozum wyślesz ;)

Lei ja mojego w przyszłym tyg zagonię do sprzątania bo u mnie to co raz gorzej z koordynacją. Mam wrażenie że niedługo brzuch mnie przeważy i wyląduję jak długa na podłodze :D

Tabasia ja też nie jestem spakowana, choć akurat za dużo rzeczy nie potrzebuję.

Aylin Ty to masz siłę na te podróże. Ja po dzisiejszym dniu przynajmniej do porodu mam już dość.

Kuklaki to co tam jeszcze w tej Ikei kupiłaś (tośmy się zmówiły z tą wyprawa hehe)

Anulka Ty to marcówka jesteś więc nie dziwne że tyle dolegliwości typowych dla końcówki ciąży.

Natasza Ty tak często nie łap dołów bo widzę że jedyne co Ci pomaga to zakupy a Ty już nie masz gdzie tych maluszkowych ciuszków upychać ;)

Myla czujesz się już jak u siebie na Tych nowych włościach czy jeszcze nie do końca jak u siebie?

Asiorek to już wszyscy na miejscu jak futrzaki dojechały :) I jak Ci tam na emigracji?

Ok dziewczynki ja uciekam do wyrka bo już na oczy nie widzę.Dobranoc wszystkim :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry