reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Czekam na obchod... Więc nic nie wiem
Pewnie dostanę kroplówkę i znowu do 22 będę czekać aż zejdzie grrrrr bo już późno

reklama
Zmien forumowa nazwę z "doliores" na "kwietniowaschiza" :*

Ja się czuje jakbym miała zaraz dostać okres :p nie wiem co te moje dziecie wyprawia :D

Anulka czop moze i 2 tyg przed odejść wiec wyluzuj :)
Ja mam skurcze jelitowe od wczoraj i gdybym panikowala to pewnie od wczoraj bym w szpitalu byla.

Dzień dobry :)

Anulka no to trzymam kciuki. Pewnie pierwsza będziesz :)

A co do liczenia tyg ciąży to ja już się tez w tym nie łapie. Niby mam 36+3tc a dziś położna mi w karcie wpisała 36+6tc i powiedziała że już w przyszłym tyg mogę rodzić bo mała ma ok 3kg i jest bardzo nisko główką, że wpasowuje się powoli w kanał. No masakra To ja już wiem dlaczego jak kaczka chodzę. Choć brzuch wcale mi nie opadł. Torbę wczoraj spakowałam i w sumie jesteśmy gotowi. Ale wolałabym aby mała nie wyszła przed 38 tyg. Zawsze to bezpieczniej... Choć z drugiej strony z teściową jest co raz gorzej więc już sama nie wiem jak bym wolała.
Wola wolą ale to i tak dzieć zdecyduje kiedy wyjdzie.

Rzeczywiście sporo dziewczyn ma termin tak między 5-9/04. Ja mam na 03/04.

Doli co do kibelków w miejscach publicznych to ja też zawsze "na małysza" Po prostu się brzydzę. A nr 2 to nie jestem w stanie nigdzie poza domem zrobić :baffled: Także bardzo dobrze Cię rozumiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Doli ja miałam to samo..brzydziło mnie jak laski- przyszłe matki wychodzą z kibla nie myjąc rąk bleee...
A z tą grotą nutelli to ja też mam zawsze problem.. Po pierwsze blokada psychiczna że cisza i ktoś usłyszy a po drugie brak stetylności :)

Anulka spokojnie :) co ma być to już będzie ważne że dzieć donoszony :)

Do góry