reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja w czw to muszę poprac szmaty :D bo licho nie śpi, ale mówię doktorce że na 13.4 mam cc, a ta czy ustalone no to mówię że nie, że na kolejnej wizycie Hyhyhy

Pani matka przychodzi szok

Anulka spokojnie jak już masz dzidzie donoszoną to przynajmniej nie musisz się martwić. A jak dzidzia posiedzi to dobrze.
Ja poprasowałam ubranka, ponad 3 godziny prasowania. Ale żeby było lżej deske położyłam na łóżku bez rozkładania i siedząc sobie na łóżku prasowałam. Zostanie mi jeszcze pościel. Ale jeszcze muszę ją przywieźć.
Teraz przygotowywuje się do pakowania, tylko nie wiem co na wyjście dla maluszka. :-\ :-!

reklama
Pat Milia Natasza kciuki za wizyty ;-)

Tak poza tym to spoznione zyczenia dla wszystkich kobietek :) wczoraj niestety brak czasu, do poludnia obiad goscie a pozniej spedzalam czas z Moim ;)

Dziewczyny tu widze pelno stresu na forum :) spokojnie z tymi porodami, jak tam juz wszystkie spakowane? tylko ja zostalam z pusta torba? kurcze jeszcze musze pare rzeczy dokupic i czekam na pieniazki, jutro powinny byc najdalej. No i tez juz sie spakuje bo nigdy nic nie wiadomo. Dzis sama sie jakos kiepsko czulam w nocy, spac nie moglam, brzuch twardy, dopiero nad ranem znow przysnelam i jak wstalam po sniadaniu to mi sie brzuch uspokoil i Mala tylko znow zaczela szalec, a wczoraj to w ogole chyba tanczyla z okazji dnia kobiet, nie dosc ze mi brzuch rozsadzala caly to jeszcze po zebrach z pare razy dotalam :-)

Anulka mozesz byc i pierwsza ale spokojnie nie musisz juz teraz rodzic poczekaj jeszcze z tydzien, bo jak juz pierwsza poleci to dopiero stres sie zacznie na forum ;-)

Ja z jednej strony juz bym chciala miec za soba ten porod a z drugiej strony obawiam sie jak to bedzie :)

Do góry