reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Hello, ale sie tu dzieje dzisiaj, widze ze coraz czesciej temat porodu na tapecie, ja mam jeszcze czas, przeciez jeszcze pokoj nie pomalowany:eek:

Wzielam sie wczoraj za prasowanie zeby moc torbe sobie naszykowac.

reklama
Aylin u mnie w szpitalu piszą jeszcze o lotniskowcach i zwykłych podpaskach. A ja jeszcze wzięłam taką króciutka koszulkę luźną na ramiączka do wanny, bo pewnie jak będę w niej siedzieć to z moim K obok. Położna powiedziała że dziwią ją takie laski, bo co to mąż na golasa nie widział? A ja mam w głowie że na golasa to mnie może widziec w wannie z kieliszkiem szampana i truskawkami i nie porodowo bólową, więc mam koszulkę :)

Anulka nie martw się tylko gdybyś była pierwsza to będę się starała Cie gonić:)

Dygotka spokojnie jeszcze leżę w dwupaku :)

Wiem wiem ale jakies tam znaki na niebie i ziemi mówią że ta wielka chwila się zbliża :szok:

Ja mam w walizce koszule sztuk 2 i jedną piżamę, kosmetyki kupiłam w mini wersji żeby nie dźwigać dużych butli, pieluchy dla Gucia, krem dla małego, mokre chusteczki, smoczek, pieluchy tetrowe szt 2, i to chyba na razie tyle
brakuje mi jeszcze klapków, muszę ręczniki dołożyć hmm sama nie wiem co jeszcze szlafrok chyba jakiś.

Muszę dokupić jeszcze lotniskowce i klapki jakieś i chyba tyle wystarczy sama nie wiem

A w rosmanie jest Oilatum duże w promocji z kartą coś ok 50 zł

Ostatnia edycja:
No lotniskowce, zapomniałam. Tez mam. Aczkolwiek w szpitalu jednym nie trzeba bo dają a w drugim trzeba. A ja jeszcze niezdecydowana....

Marela Ty to hardkor hehe

Myla nie schizuj z ręcznikiem hehehe oby nie białe hehe :D

Aylin ja 2 ręczniki - mały i duży, koszula x2, stanik x2, klapki, kosmetyki, suszarka :D, wkładki cyckowe,

Anulka i co to za zapach? :D

Wow faktycznie powiało porodem :)

Ja po wizycie i narazie nie wybieram się rodzić :)
Szyjka skrócona ale lekarz stwietdził że 35t to da jej spokój i nawet nie mierzył :) pobrał wymaz na GBS ale tylko z jednej groty :)
Mały nadal główką w dół. Waga 2850g :) ja nie przytyłam nic przez dwa tygodnie :) skurczy i twardnień brak.
Więc ogólnie jestem zadowolona z wszelkimi wysiłkami mam się wstrzymać chociaż tydzień :)

reklama
Natasza super!!! Mi też z 1 groty wczoraj!! Albo nie wiem... Hmmmmm.. Bo pojechałam na tym fotelu do góry hmmmmm wtedy 3 patyczki lol

A masz leżeć???

Do góry