• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Hello, ale sie tu dzieje dzisiaj, widze ze coraz czesciej temat porodu na tapecie, ja mam jeszcze czas, przeciez jeszcze pokoj nie pomalowany:eek:

Wzielam sie wczoraj za prasowanie zeby moc torbe sobie naszykowac.

reklama
Aylin u mnie w szpitalu piszą jeszcze o lotniskowcach i zwykłych podpaskach. A ja jeszcze wzięłam taką króciutka koszulkę luźną na ramiączka do wanny, bo pewnie jak będę w niej siedzieć to z moim K obok. Położna powiedziała że dziwią ją takie laski, bo co to mąż na golasa nie widział? A ja mam w głowie że na golasa to mnie może widziec w wannie z kieliszkiem szampana i truskawkami i nie porodowo bólową, więc mam koszulkę :)

Anulka nie martw się tylko gdybyś była pierwsza to będę się starała Cie gonić:)

Dygotka spokojnie jeszcze leżę w dwupaku :)

Wiem wiem ale jakies tam znaki na niebie i ziemi mówią że ta wielka chwila się zbliża :szok:

Ja mam w walizce koszule sztuk 2 i jedną piżamę, kosmetyki kupiłam w mini wersji żeby nie dźwigać dużych butli, pieluchy dla Gucia, krem dla małego, mokre chusteczki, smoczek, pieluchy tetrowe szt 2, i to chyba na razie tyle
brakuje mi jeszcze klapków, muszę ręczniki dołożyć hmm sama nie wiem co jeszcze szlafrok chyba jakiś.

Muszę dokupić jeszcze lotniskowce i klapki jakieś i chyba tyle wystarczy sama nie wiem

A w rosmanie jest Oilatum duże w promocji z kartą coś ok 50 zł

Ostatnia edycja:
Marela Ty to hardkor hehe

Myla nie schizuj z ręcznikiem hehehe oby nie białe hehe :D

Aylin ja 2 ręczniki - mały i duży, koszula x2, stanik x2, klapki, kosmetyki, suszarka :D, wkładki cyckowe,

Anulka i co to za zapach? :D

Wow faktycznie powiało porodem :)

Ja po wizycie i narazie nie wybieram się rodzić :)
Szyjka skrócona ale lekarz stwietdził że 35t to da jej spokój i nawet nie mierzył :) pobrał wymaz na GBS ale tylko z jednej groty :)
Mały nadal główką w dół. Waga 2850g :) ja nie przytyłam nic przez dwa tygodnie :) skurczy i twardnień brak.
Więc ogólnie jestem zadowolona z wszelkimi wysiłkami mam się wstrzymać chociaż tydzień :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry