reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Nie nie musze leżeć i nie biorę luteiny tylko mam nie przeginać więc marzenia senne jeszcze tydzień myszą poczekać :p

No to grzebanko przyjemne to nie było :) 25zł dałam za badanie i jeśli wyjdzie coś to będe mysiała dopłacić xa opis :)

reklama
Natasza to super że z małym wszystko dobrze i że u Ciebie nic niepokojącego się nie dzieje. Oby tak dalej. Do porodu :)

A ja sobie właśnie naleśniki zrobiłam i odpoczywam na kanapie. Wcześniej przez godzinę siedziałam na tarasie. Słoneczko tak ładnie świeci że szkoda było w domu siedzieć. No ale mimo że opatulona w fotelu siedziałam to i tak zimno było więc wróciłam na kanapę :)

Natasza swietne wiesci :)

Doli 3 patyczki?? To pewnie z 3 grot :)) uwazaj zeby Ci A na dole nie wyhodowali :D

Lo rany ja sie spelniam sennie ostatnio :))

Ja,sie dowiem jutro ile terrorka mierzy. O 10.40 wizyta. No i wynik z jednej groty tez jutro.

A,dzis mi przepadlo wyjście z okazji dnia kobiet :( z pracy idą,dziewczyny a ja się po wczoraj nie nadaje

Ja wizyta u gin dopiero za tydzien w srode...

Uff to nie tylko ja z ta torba sie ociagam, czesc mam juz naszykowane w sumie tyle ze nie spakowane :) mam 2koszule szlafrok klapki wkladki lakt, podklady jedne i drugie, gatki siatkowe, staniki dokupie w tym tyg, kosmetyki dla mnie, reczniki tez wezme raczej 2 jeden maly drugi wiekszy no i dla Malej musze jeszcze pampersy jedynki kupic, chust. naw. a tak to reszta jest

Natasza, super, ze wszystko dobrze :-) Bądź teraz grzeczna jeszcze trochę :-D i jednak nie 3 kg, choć blisko :-)

Ja muszę dopakować bieliznę normalną i siatkową, szlafrok, kosmetyki i kubek... Ale gotowa wcale nie jestem, z tym, że ja jednak na kwiecień się szykuję ;-)

Ja też szykuję się na kwiecień, termin dopiero na 24.04. A im bliżej tym bardziej chce, żeby w terminie było, najwcześniej 10.04 :p

reklama
Natasza a w luxmedzie kurde za sam gbs 80 zł masakra jekas, dobrze że tu mi zrobili :)

Pat a Wojtuś niby nie duży?? :)

Tabasia nie wiem, myślisz że mam 3 groty na dole hmmmmm... Czas wziąć lusterko hehehe

Aylin nadrobisz, spokojnie :)

Do góry