reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

e tam :D tak mi było wygodniej. Po pierwsze taniej, po drugie szybciej, po trzecie było z kim dziecko zostawić a po czwarte szłyśmy we 3 więc nie było problemu z notatkami itp :D a tak w ogóle to i tak jeździliśmy co najmniej raz w miesiącu.

reklama
Ok po usg pierwszy dzień 37 tyg, Lenny waży 2560 i wychodzi o tydzień młodszy niż planowany termin. Leży mega nisko i dlatego tak mnie wszystko boli:/
Ogólnie mam dziś podły dzień, mam dość tego brzucha i ciągłego pobolewania wszystkiego, chce dnia w którym nic mnie nie będzie bolało a podniesienie się nie będzie wysiłkiem.

Poczekam jeszcze tydzień i zaczynam hasać po schodach...

Czyli wszystkie dzisiejsze wizyty udane :) Póki co żadna nie rodzi czyli możemy odetchnąć? :-D
Anemonne a ty jeszcze pracujesz? Ja odkad jestem na zwolnieniu to o niebo lepiej się czuję. A brzuch tak mi urósł że nie wiem ;) żałuję że wcześniej nie poszłam Tylko sie tak męczyłam.

Mila tak jeszcze pracuje, ale dziś np. bardzo się źle czuje więc pracuje zdalnie z domu.
Natasza Wiem, że pewnie lepiej mu posiedzieć jeszcze ale już nie mogę :/

Dziewczyny słyszałyście kiedyś o czymś takim jak balonik do rozciągania krocza? podobno ułatwia poród bardzo: Co to jest Aniball - Aniball PL

U nas szyjka trzyma ale jeszcze tydzień mam maksymalnie leżeć bo mały mocno nspiera później tydzień powoli zacząć normalnie funkcjonować a później mogę robić co chce :p

Anemonne ten balonik zakładają żeby wywołać rozwarcie i jak cos to skurcze ale nie na każda kobietę to działa i nie zakładają tego każdej tylko wtedy kiedy ciąża przenoszona ;)

reklama
Do góry