Patinha ja wagi nie znam teraz, jak wczesniej pytalam to moj lekarz walnal cos w ciemno, az sie odechcialo pytac na kolejnej wizycie, a sam nic nie mowi prawie... bede teraz w srode to sie dowiem, ale ja tez za duzeg brzuszka raczej nie mam jak na koncowke ciazy ;-)
Magda oj Ci faceci to naprawde czasem nie mysla, moj sie czasem tez zapomni, ale jak juz cos zrobi nie po mojej mysli to wystarczy moje spojrzenie i juz wie ze ma sie poprawic
Babydust, ja ktg rowniez nie mialam do tej pory i nic narazie nie mowiono mi nawet czy miec bede
Karina wspolczuje historii, zdarzaja sie takie przypadki niestety i najgorsze ze czlowiek nawet nic nie moze na to poradzic..
U mnie syndrom tez troche daje sie we znaki, ale umiarkowanie, bo jak juz cos robie to z przerwami ale codziennie po trochu cos jest wiecej zrobione wiec nie jest zle

mysle ze pod koniec przyszlego tyg wszystko bedzie dopiete na ewentualne przyjscie Malej na swiat
a co do tych dolegliwosci to nie ma nam sie co dziwic, mamy prawo narzekac, choc ja az tak tragicznie sie nie czuje, zgagi nie mam, noce w miare przesypiam tyle ze szybko sie budze, plecy juz tak nie bola wiec nie jest ze mna tak zle :-)