Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czas szybko zlecija teraz od dwóch dni mam ciągle bóle w podbrzuszu, kłucia i częste twardnienia ale mam nadzieję że mały tylko pokazuje że zaraz wyjdzie na świat a nie że już się pcha bo ten tydzień dwa mógłby jeszcze wysiedziec
![]()
do tego mały kręci się i kopie niesamowicie, że aż boli. Czasem się boję, że mi coś tam pęknie bo takie silne te kopniaki...:what:Karina a lekarze ustalili co moglo sie stac?
A Ty czulas ruchy Emily do konca tak samo czy jakos inaczej?
Straszna ta Wasza historia. To takie niesprawiedliwe![]()
Karina dobrze, że masz taką opiekę. Lepiej dmuchac na zimne, a i Ty będziesz spokojniejszazazdroszczę. Ja wczoraj zaczęłam 38 tc i moja gin nawet o ktg nie wspomniała. Nie wiem dlaczego... może to od 39 lub 40 tc się u nas robi. Sama nie wiem.
Lei najważniejsze, że wszystko załatwione pozytywniea słyszałam, że gaz rozweselający to super sprawa
![]()