O kurczę, zdrówka dla dziewczynek !!!
Masakra jakaś z tymi chorobami teraz
Ja odetchne dopiero jak bede z malym w domu.. Bo ten pibyt w szpitalu też mnie przeraża

zostało mi 31dni..a wsumie to 17 dni do pojscia do szpitala..masakra coraz mocniej czuje ten oddech na plecach
to mają zamiar Cię 2 tygodnie tam trzymać ???
A ja musze przyznać, że od czasu operacj czuje sie bardzo dobrze. Przestał prawie boleć kregosłup, spojenie już też nie bolu, nawet w nocy nie mam problemu z przewracaniem sie z boku na bok. Myśle, że większość dolegliwości miało związek z tym jajnikiem i torbielą. Teraz owszem jak dłużej pochodze lub postoje to troche boli, ale przed tem ja nie mogłam wogóle chodzić, a wstać z łóżka to był koszmar, a teraz nie ma tego problemu.
super !!! cieszę się razem z Tobą
Nie wiem co robić... Wolałabym ją puścić do przedszkola i niech choruje na tą ospę i ma to już za sobą, ale czy bezpieczne jest to dla Brzuszkowego???? Ja w dzieciństwie na ospę chorowałam. Może któraś z Was była w podobnej sytuacji???
weź małą ze sobą do lekarza !!! Ja tak robię jak nie jest w przedszkolu.
Po prostu sobie siada i albo czeka na mnie w prywatnego w poczekalni i coś rysuje, albo u państwowego wchodzi ze mną, siada i dostaje tablet z bajkami czy telefon. I bez problemu
bosko

też bym tak chciała
Pytałam juz wcześniej ale może gdzieś zniknęło przy tej produkcji powiedzcie co z katarkiem u niemowlaka i co do niego kupic, bo troche mnie przeraża że ona buzią nie oddychają to jak mu sie zapcha noc to co?
właśnie nie wiem, czy takim maluchom można odkurzacz podłączyć ?
Bo Majce bez problemu, ale noworodkowi ? hmmm...
Co do wagi to mi się wydaje ze jednak lekarka przegiela z ta waga teraz . fakt ze mówiła na ok,na szybko ale w 31 tyg 1300 a teraz 2800 prawie??? To by wychodziło ze mała w miesiąc przybrała 1.5 kg to by mi chyba bardzo ten brzuch urósł i w ogóle...
a może w 31 tyg 2300 a teraz 2800 ?
U mnie w 33 było 2200.
Więc młody mały
Anulka jasne hehehe domowa atmosfera zrobiła swoje hehe
Zwazylam się i mam 1.2 kg mniej niż przed szpitalem... Hmmmmm....
myślę, że to kupa tyle ważyła
Jest czkawka!!! Na samym dole!!!
Czyli sie odwrocila na 100%

Grzeczna dziewczynka.
Cwiczenia i muzyka pomogly.
super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Renatka luuuzik

praca lekka. Zreszta tylko pol dnia
Zdrowka dla corci!!
AŻ pół dnia.
Powinnaś odpocząć.
Lei ja jeszcze nie rodzę i na razie się nie zapowiada.
37 tydz za mną. Bliżej jak dalej ale tak jak Wy mam już dość zaczepiana o wszystko brzucholem. Zwłaszcza w kuchni (o mojej mikroskopijnej łazience już nie wspomnę). Już kilka razy wyłączyłam sobie płytę indukcyjną podczas gotowania heh.
mi dziś gin państwowy powiedział, że szyjka dłuuuga i zamknięta i że jeszcze dłuuuugo nie urodzę.
Ja tak dziś ładnie zaparkowałam, że wysiąść z auta nie mogłam, bo brzuchol mi się nie mieścił !!!
Ale byłam zła ! Musiałam znów wsiąść i przestawić samochód :/
Tabasia - no to super , moj tak dzis dal popalic ze az plakalam, mam nadziej ze to nie fikolek, nie pomyslalam zeby przez czkawke poznawac gdzie glowka

na szczescie ma ja prawie codziennie wiec bede czekac na ta czkawke jak na zbawienie
a co Ty na to, że Majka mi czkała min. 7 razy dziennie w brzuchu ? Już miałam dość.
A Michałek czka tylko 2-3 razy dziennie

Więc luuz
Ciekawe czy ja mam ten gbs. Tutaj tez nie robią, chyba, ze ba życzenie (u mnie koszt 30€).
Ja tez juz mam dość tego brzucha
aaaaa mi dziś gin grzebał !!! (Państwowy).
We wszystkich dziurach !!!
i pobrał materiał na GBS.
Z dwóch dziur się na to pobiera ?!
Też mam już dość brzucha, choć wiem, że to ostatnia moja ciąża i czasem mi żal, ale jednak chciałabym już być płaska
Jest czkawka!!! Na samym dole!!!
Czyli sie odwrocila na 100%

Grzeczna dziewczynka.
Cwiczenia i muzyka pomogly.
super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki dziewczyny z całego serca, przyda się jej duużo zdrówka !

Dziś u lekarza dostała tylko receptę na syropek i mam jej dawać nurofen jak do tej pory...
Łazi biedna smętna, dużo śpi, marudzi i płacze

Ehhh.... oby mnie nie złapała ta gorączka...
Kupiłam wczoraj wieczorem termometr na czoło, dziś odebrałam osobiście.
Pokazuje na Majce 38,2 st.