Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja tez tak chceeeeeeeeeeMi w 37 tygodniu powiedzieli ze córcia wazy 3700 a 5 tygodni pozniej urodziła sie 3800 czyli ta pierwsza waga była mocno zawyżona![]()
Karina bardzo dobra masz opieke
A ja UWAGA wzielam sie za ogarnianie calej chaty. Dostalam takiego powera ze szok. Futryny nawet myje
Mam plan pakowania i m mi komode przeniesie dla malej wiec juz poukladam i dopne wszystko na ostatni guzik
Czyzby to ten slynny SYNDROM?
Bylam jeszcze w aptece dokupic te koszmarne gacie siatkowe i duze podklady bo jak cc nie bedzie to musze miec. Czuje powiew porodu na moim karku :O)

i mozna pedicure miec, tylko u rak nie.Natasza to jest 3 czy 4 , ale teraz bede miala dwa razy w tygodniu - ze względu na historie z Emily ... Lepiej dmuchać na zimne ...