reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Natasza to jest 3 czy 4 , ale teraz bede miala dwa razy w tygodniu - ze względu na historie z Emily ... Lepiej dmuchać na zimne ...

Karina fajnie ze jestes pod tak scisla opieka :) na pewno czujesz sie spokojniesza

marcowki poprawily mi nastroj :)
Mi w 37 tygodniu powiedzieli ze córcia wazy 3700 a 5 tygodni pozniej urodziła sie 3800 czyli ta pierwsza waga była mocno zawyżona :)
ja tez tak chceeeeeeeeee

musze sie przespac chwile bo pozniej mam gosci i zeby nie wyszlo na to ze bede przy nich ziewac :)

Karina bardzo dobra masz opieke :)

A ja UWAGA wzielam sie za ogarnianie calej chaty. Dostalam takiego powera ze szok. Futryny nawet myje :D
Mam plan pakowania i m mi komode przeniesie dla malej wiec juz poukladam i dopne wszystko na ostatni guzik :)
Czyzby to ten slynny SYNDROM? :D

Bylam jeszcze w aptece dokupic te koszmarne gacie siatkowe i duze podklady bo jak cc nie bedzie to musze miec. Czuje powiew porodu na moim karku :O :))

Karina bardzo dobra masz opieke :)

A ja UWAGA wzielam sie za ogarnianie calej chaty. Dostalam takiego powera ze szok. Futryny nawet myje :D
Mam plan pakowania i m mi komode przeniesie dla malej wiec juz poukladam i dopne wszystko na ostatni guzik :)
Czyzby to ten slynny SYNDROM? :D

Bylam jeszcze w aptece dokupic te koszmarne gacie siatkowe i duze podklady bo jak cc nie bedzie to musze miec. Czuje powiew porodu na moim karku :O :))

Tabasia to widzę, że nie tylko ja mam takiego powera;) tylko, że ja dziś leżę i odpoczywam bo coś czuję, że moja godzina zero jest tuż tuż:eek:

Chciałam iść do mojej gin dziś, ale nie odbiera wiec pewnie ma dyżur w szpitalu. A tam nie pojadę bo mnie pewnie zostawi :p

Ale mnie mój czterolatek dziś wkurza. Kuźwa jakaś masakra! Cały czas coś chce, nie da mi usiąść czy położyć. Jestem z nim sama w domu, bo jak zwykle na nikogo liczyć nie mogę:banghead:

No w koncu dotarliśmy do szpitala ale myslalam, ze mnie trafi bo taki kawał szlam do domu położnych a tam kartka, ze w szpitalu przyjmują kuzwaa! A do tego polozna mi czasy na odwrót podała i w pt do 15.30 a była 15.28...maz speedem do szpitala no i sie udało...wszystko mi powpisywali, pani mnie uspokoiła, opowiedzieliśmy jej o poprzednim porodzie to jej szczeka opadła i zapewniła mnie, ze tak to u nich nie wyglada (ale w tamtym tez nie miało) ale co mnie ucieszyło dają gaz rozweselający :-D i mozna pedicure miec, tylko u rak nie.

Ostatnia edycja:
Natasza to jest 3 czy 4 , ale teraz bede miala dwa razy w tygodniu - ze względu na historie z Emily ... Lepiej dmuchać na zimne ...

Karina dobrze, że masz taką opiekę. Lepiej dmuchac na zimne, a i Ty będziesz spokojniejsza;) zazdroszczę. Ja wczoraj zaczęłam 38 tc i moja gin nawet o ktg nie wspomniała. Nie wiem dlaczego... może to od 39 lub 40 tc się u nas robi. Sama nie wiem.

reklama
Do góry