Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kuzwa ja zaraz wyjdę z siebie opizdzieje normalnie. Juz sie tak na dziecko wydarlam znowubo nie chciała sobie dać kataru odciągnąć.
Moj post od słodyczy poszedł wpizdu!! Zezarlam cała czekoladę
Dziewczyny ja juz nie moge, normalnie ryczeć bede ja juz nie mam siły chlip chlip...mloda kaszle strasznie, smarka, moj maz sobie teraz spał/leżał z 2h a ja z tym mendziorem małym. Sama mam straszny katar i dosyć, mam ochotę spierdzielic gdzies :-(
Kuzwa ja zaraz wyjdę z siebie opizdzieje normalnie. Juz sie tak na dziecko wydarlam znowubo nie chciała sobie dać kataru odciągnąć.
Moj post od słodyczy poszedł wpizdu!! Zezarlam cała czekoladę
Dziewczyny ja juz nie moge, normalnie ryczeć bede ja juz nie mam siły chlip chlip...mloda kaszle strasznie, smarka, moj maz sobie teraz spał/leżał z 2h a ja z tym mendziorem małym. Sama mam straszny katar i dosyć, mam ochotę spierdzielic gdzies :-(