• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kuzwa ja zaraz wyjdę z siebie opizdzieje normalnie. Juz sie tak na dziecko wydarlam znowu :wściekła/y: bo nie chciała sobie dać kataru odciągnąć.

Moj post od słodyczy poszedł wpizdu!! Zezarlam cała czekoladę :no:

Dziewczyny ja juz nie moge, normalnie ryczeć bede ja juz nie mam siły chlip chlip...mloda kaszle strasznie, smarka, moj maz sobie teraz spał/leżał z 2h a ja z tym mendziorem małym. Sama mam straszny katar i dosyć, mam ochotę spierdzielic gdzies :-(

Oj Lei wiem co przerabiasz. Ja też ciągle się drę na mojego terrorystę :( a to katar... a to mi coś porozrzuca... a to wlezie gdzieś gdzie nie trzeba... :( a ja sama czuje się jak siedem nieszczęść. Najbardziej mnie męczy suchy kaszel :(
Niestety złe samopoczucie i hormony ciążowe to kiepska mieszanka ale nic na to nie poradzimy.

Kuzwa ja zaraz wyjdę z siebie opizdzieje normalnie. Juz sie tak na dziecko wydarlam znowu :wściekła/y: bo nie chciała sobie dać kataru odciągnąć.

Moj post od słodyczy poszedł wpizdu!! Zezarlam cała czekoladę :no:

Dziewczyny ja juz nie moge, normalnie ryczeć bede ja juz nie mam siły chlip chlip...mloda kaszle strasznie, smarka, moj maz sobie teraz spał/leżał z 2h a ja z tym mendziorem małym. Sama mam straszny katar i dosyć, mam ochotę spierdzielic gdzies :-(

Lei tak mi Cie szkoda. Wiem co czujesz. Ja taki miałam poniedziałek,wtorek, sama zdychałam, mała zasmarkana, z gorączką, i nie chciała wogóle jeść, mimo iż ja ledwo na nogach stałam przy garach, a mała jeden kęs i że nie chce, nakrzyczałam na nią z nerwów z bezsilności, i wkurw mnie łapał, zresztą do dziś go mam, bo akurat mój P. teraz ma "mnóstwo pracy" i go nie ma od rana do nocy cały tydzień.

Lei wspoczuje bo wierze ze masz dosc
pamietam jak moja cierpliwosc byla wystawiona na probe jak w ciazy bylam a mialam zdrowe dziecko
maz wchodzil ok 17 do domu to ja oddawalam mu dziecko i mnie serio nic nie interesowalo
mieli sie do mnie praktycznie nie odzywac bo musialam odpoczac
a ty nie masz komu teraz malej oddac bo przeciez maz umierajacy bo chory :( :(

Asia pros polozne o zdjecia - na pewno zrobia
te zdjecia gdy po raz pierwszy dziecko sie trzyma w ramionach jeszcze takie "pachnace owocami morza ;)" i lekko zakrwawione albo w bialej mazi sa cudowne ;)

reklama
Dziewczyny,
śliczne macie te kąciki dla maluchów :)) U mnie na razie sajgon, bo czekam na meble do dużego pokoju - wtedy się wszystko posprząta. Ale łóżeczko już stoi, wszystko poprane i poprasowane :) Niestety nie było wśród bliskich znajomych czy rodziny dawno niemowlaków. więc wszystkie ubranka musiałam kupić - oby starczyło ;)

muminek,
nie możecie się zdecydować, co do imienia? :) Dajcie oba :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry