• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Widzę, że niezle schizy odchodzą :-P. Jak Zuza okaże się Zuzkiem, to praktycznie nie będzie miał w czym chodzic, wszystko praktycznie mamy różowe :-P.

Byłam wczoraj na kursie pierwszej pomocy dla niemowlaków i noworodków. Mam nadzieje, ze nigdy nie przydarzy się żadne zakrztuszenie ani bezdech, bo chyba zejde na zawał...Jeszcze polozna tak bardzo obrazowo opisywala jak wygląda dziecko w poszczególnych minutach od zatrzymania oddechu....Dramat jakiś, czuję się taka niegotowa :-(

Szaj ja tez mam większość różową łącznie z pościelą i baldachimem :) Mam też kilka spódniczek i sukienek :D co prawda kilka sztuk chłopięcych po młodym mam ale jak się urodzi chłopiec to będziemy mieli ogromną niespodziankę.

ja mam kilka zdjec z sali porodowej z obu porodow
faktycznie sa swietne ech te emocje
moje dzieci uwielbiaja ja ogladac

dobrze ze ja widzialaam bułe bo tez mialam taki etap ze martwilam czy to na pewno dziewczyna

jak przeczytałam post Lei to od razu wiedziałam że Myla będzie świrować :D i patrzcie kto ja uspokaja i paże wyluzować ??:P nasz forumowy panikarz :D

Joanna Igorek jest cudny!! włoski ma sliczne i taką słodką bużkę!! jeszcze raz wielkie gratulacje!!

teraz cisnienie mam ok 127/72 ale na wszelki wypadek wykupiłam te leki od lekarza...ale jak tak dalej będzie to odpuszcze sobie wizytę u kargiologa bo lekarz chyba przesadził ;)

ale sliczna pogoda jest :) takie piękne słońce..niie chce któraś rodzić? :P

reklama
Muminek ja nie jestem przekonana do takich zdjęć..to nie dla mnie.. :P

natasza zjedz nutelle :P

u mnie gratis zapalenie pęcherza. nosz kuźwa mać
wczoraj u lekarza nic nie było:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry