Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
asia ale musisz być konsekwentna i powiedzieć chlopu ze może przy dziecku robić dokładnie to samo co ty, no może za wyjątkiem karmienia piersią! to już nie te czasu kiedy chłop po urodzeniu szedł się upić i zarejestrować dziecko a potem tylko chodził do pracy i zarabiał a matki były uwiazane z dziećmi.
Myla ty tak nas "straszysz" juz po raz ktorys jak faktycznie zaczniesz to rzadna sie nie przejmie hahaha hahaha
to tak jak z wilkiem i owcami :O
Moj malz doslownie wszystko przy dzieciach robil a nawet mnie wyreczal jak wstawac nie moglam (przez te cholerne hemoroidy) wiec nie wiem czy sam wiecej kup nie wymyl niz ja zwlaszcza na poczatkunawet przy karmieniu piersia asystowal bo ja karmilam a on dziecko odbijal nawet w nocy hahaha i mial przerabane bo syn np jadl 5 min a on pozniej z nim spacerowal 30 min zeby mu sie odbilo
fakt corke przestal kapac ale dopiero jak miala ok 3 lat bo juz mu bylo glupio . A ze ja nie za bardzo lubie sie z dziecmi bawic - znaczy ok pobawie sie ale jak dziecko po raz piaty czy dziesiaty chce ta sama zabawe to mnie to nudzi normalnie a on moze godzinami wieszac pieluszke nad dzieckiem i ja sciagac bo dziecko sie cieszy hahaha
dziecko jest nie tylko mamy ale ma tez i tate wiec obowiazki sa dokladnie identyczne dla obojga i nie ma znaczenia jakiej plci jest to dziecko![]()
O co chodzi z tymi sowami bo jak ogladalam na alegro to na wszystkim byly sowy, to z jakiejs bajki czy co. Ja nic ze sowami nie kupilam jakos mnie nie ruszalo.
Babydust dobrze ze chociaz do jednego sie nadaje lepiej niz do niczego.
ale przepraszam a ty w tym czasie lezysz i pachniesz ? przebywajac z dzieckiem non stop jest bardziej meczace niz jakakolwiek praca, ale uważa, że tak długo pracuje i ciężko, że jak przyjeżdża z pracy to już nie musi nic robić, ewentualnie poprzytulkać chwile i powariować z córą. I na początku wydawało się to całkiem logiczne,
.

Eewel, no dlatego ja mowie ze juz bym mogla w przyszlym tyg rodzic ;-) choc juz teraz mam w miare spokoj bo cukry dobre, no ale diete do porodu trzeba trzymac, bo jednak malenstwo jeszcze we mnie i jakies skoki mogly by na nia wplynac.