• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej dziewczyny widzę ze salon piękności przed porodem otwieranie
Ja to się do kosmetyczki U mówiłam na pedicure przed porodem jeszcze tylko fryzjera musze umówić żeby odrostami nie straszyć

Ja dziś spakowalam się i przez rzeczy dla gucia to walizka ledwo się dopiela

babydust,
widzę, że Ty też męczysz się z hemoroidami. Ja początkowo myślałam, że zaparcia dadzą mi najbardziej w kość. Niestety hemoroidy je przebiły :/ Też się obawiam, co to będzie przy porodzie. Jednak zdecydowanie stawiam na sn.;)

No dziewczyny a ja po KTG zostalam w szpitalu....na ktg utrzymujace sie skurcze, ale sa nieregularne, dostalam sterydy dla maluszkow i podlaczona kroplowke mam.. do tego mam pozycje wysoko ulozeniowa ze wzglednu na te moje duszosci.... podali mi tez tlen...i leze...popoludniem mam miec USG i zobaczymy co dalej....

Doli ide na 15 do poloznej. Powiem jej o tym.

Kuklaki no nie wiem co to bylo. M sie smial ze strzelil pecherz plodowy :)) ale gdzie wody w takim razie? :))

Anulka ladny klopsik :)

Ciekawe czy dzis polozna swoimi magicznymi dlonmi bedzie mogla stwierdzic czy duze dziecko nosze... ostatnio mowila ze male :D

No dziewczyny a ja po KTG zostalam w szpitalu....na ktg utrzymujace sie skurcze, ale sa nieregularne, dostalam sterydy dla maluszkow i podlaczona kroplowke mam.. do tego mam pozycje wysoko ulozeniowa ze wzglednu na te moje duszosci.... podali mi tez tlen...i leze...popoludniem mam miec USG i zobaczymy co dalej....

Olusia trzymam kciuki, moze to juz dzis?

Miałam już usg. Dzidziuś waży 3770. Teoretycznie bo może -+ pół kilo :)))

Anulka doczekalas sie USG yeah. Obys w koncu urodzila:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry