• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Olusia kciuki aby wszystko było dobrze!! Czemu dostałaś sterydy ??

U mnie +20stopni i piękne słonko zaliczyłam spacer w parku 2 h :)

Teraz leże na kanapie i schizuje bo mały dziś się mało rusza..

Karina to miałaś ciężką noc ale chociaż obiadem sobie wynagrodziłaś :) pyszności !!

Tabasia współczuje bólu..może położne coś poradzą..

Dziewczyny ja po za ciężkimi nocami i wystającym brzuchem to czuje się jak nie w ciąży czasem się zapominam ale zadyszka szybko mi pamięć przywraca :)

Nasza Matka z tego wk..ur..wa to rodzić poszła??

reklama
hahah Natasza ty schizujesz bo się za mało rusza a ja bo za duzo;) podobno im bliżej porodu tym dzid mniej harcuje, ale u mnie jakoś tego nie widać. Moja małpka szaleje jak nie wiem. Z każdą kolejną godzina dochodzę do wniosku ze juz bym mogła rodzic:)

Asiorek fajny plan :)

Muminek bo Adaś już jest duży i jak się rusza powinnam czuć a dziś bardzo mało zaraz mu podłącze detektor i się powinien rozbrykać bo go nie lubi :) jutro ktg ciekawe co wyjdzie..pewnie nic konkretnego :P

Po wizycie, jak młody nie wyjdzie do 3go to na masaż szyjki, jak, to nie pomoże, 10go na wywołanie do szpitala. Taki plan...

:-D:-D to bardzo podobny do mojego
2 kwietnia wizyta u ginki i jak nic sie nie dzieje to poprosze o masaz (tylko hmm jak ona go zrobi skoro wczoraj ledwo siegala tej szyjki tak wysoko byla ) a jak nie to 12 mam sie stawic do szpitala na wywolanie hahaha hahaha

Ja już w domku po spacerku. Byłam u koleżanek chwilkę pogadałyśmy, zaniosłam kosmetyki, kupiłam sobie farbkę, teraz jem żurek, a zaraz nałoże farbę. Ale już mi się ciężko chodzi, niby nie byłam daleko, ale kręgosłup, i pęcherz dawały o sobie ciągle znać, a tak fajnie, tak wiosennie na polu:-D

Muminek wlasnie ja nie wiem jak u mnie ale wole paznokci kolorem juz nie malowac zeby potem w stresie nie zmywac, tylko bezbarwnym biore

Kuklaki pozazdroscic takiego snu...

Anulka to ladna waga Malenstwa :-)

u mnie pogoda piekna, juz bylam na spacerze, a zaraz ide jeszcze na herbate i ploty ;-) trzeba korzystac bo za pare dni to juz chyba nie bede miala ochoty sie ruszac nigdzie...
Sprzedajaca w Biedronce zapytala sie dzis mnie czy dlugo jeszcze bede chodzic z tym brzuszkiem ;-) nawet nie wiedzialam ze tak rozpoznaja i sie interesuja ludzmi

reklama
Asia super plan!

Jejku ja oszaleje, czuje sie bezużyteczna totalnie. Z mloda sie nie bawię bo nie mam siły, palcem nie kiwne bo normalnie mi słabo...Jak ja juz chce byc zdrowa:wściekła/y: patrzę tylko na to wszystko i mysle "tu kurze trzeba wytrzeć, to wyprać, poukładać tymi tam" wszędzie zagościł nieporządek, to nie na moje nerwy :szok:

Mloda juz spi 2h..ja leze i przysypiam ale cos nie moge zasnac, głowamie pobolewa itd..sił zero na cokolwiek a jest tak ładnie na dworze!!!!! :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry