• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Witam sie po kilkudniowej nieobecnosci!

Niedzielne skurcze byly straszne, meczyly mnie 4 godziny i tak albo co 5 albo co 10 minut i nie chcialy sie uregulowac, juz mialam dosc i chcialam jechac mimo wszystko do szpiala az o 3 nad ranem ustaly. na drugi dzien mialam wrazenie ze zakwasow dostalam w dole brzucha od tych skurczy :-D

A dzis bylam na wizycie, ktg ok, zadnych, nawet malenkich skurczykow, ginka miala tylko problem zeby zmierzyc glowke bo juz tak nisko ze jej kosci przeszkadzaly...

Rodzimy po swietach :-)

Natasza ja sie tego masazu boje jak diabel swieconej wody :))

Mysle ze gdyby nie wczesniejsze cc to by mnie w przyszlym tygodniu wzieli na wywolanie.
Ale bedziemy dzialac z m juz mi obiecal :P chyba sie przestraszyl jak mu o tym masazu powiedzialam.

Tabasia no z m to na pewno przyjemniej niż masaż bo to podobno nic przyjemnego:-/ ale jak mus to mus.. Patrząc na mnie to też może mi to grozić bo zwiastun porodu brak a czasu coraz mniej do terminu a ja muszę najpóźniej urodzić 15.04 :)

Wlasnie czytam teraz o tym masazu. I juz wiem ze na pewno sie nie zdecyduje!! Sex to tez masaz szyjki wiec fo wtorku mam czas. A jak nic sie nie bedzie dzialo to niech tna. Juz mi wszystko obojetne :(

Kina po swietach dopiero? ;)

Tabasia no z m to na pewno przyjemniej niż masaż bo to podobno nic przyjemnego:-/ ale jak mus to mus.. Patrząc na mnie to też może mi to grozić bo zwiastun porodu brak a czasu coraz mniej do terminu a ja muszę najpóźniej urodzić 15.04 :)

No ja miałam robiony masaż i nie polecam, a w moim przypadku nie pomógł, lekarz gin mi zrobił w 40tyg. A i tak w 41 poszłam do szpitala i tam mi wywołali oxy...,

reklama
Tabasia jak nie chcesz to nie musisz się zgadzać :) ja bym się nie zgodziła...:o czytałam że boli jak cholera...niby pomaga no ale...

Natasza czemu do 15 musisz ? A z tą główka to wcale nie tak kolorowo bo mój ma główkę pod kością od miesiąca i o...zwiastuny są porodu brak :p

Kina juz myslalam ze urodzilas :D ale nie bądź taka pewna ze po świętach...:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry