• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia jestem. Ale mam kiepski dzień i brak weny do pisania. Wczoraj teściowa miała kryzys i myśleliśmy że to już koniec. Ryczeliśmy z M cały wieczór. Dziś jest trochę lepiej ale co raz bliżej do końca. Jeszcze pogoda depresyjna - spadło pół metra śniegu a wczoraj taka ładna wiosna była.
U mnie końcówka 39 tyg a mała nigdzie się nie wybiera. Jak do poniedziałku nic się nie ruszy to pogadam z położną jaki jest plan. W ostateczności pójdę do szpitala i poproszę o wywołanie bo mam już dosyć (z moją historią położniczą problemu nie powinni mi robić) No zobaczymy.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.

reklama
Myla jest. Od rana się cos źle czuje. Znowu jakby mi.cos na żołądku stanęło ale w zasadzie nie mdli mnie tylko jakoś nie tak,nie mam apetytu itd. Bylam u kumpeli,pogadalysmy i tak zlecialo.
Do wczoraj miałam te uplawy takie sama woda,teraz przyszlam do domu i mam na władcę taka kluche ( wybaczcie) raczej nie czop bo bez krwi i na kibel mnie pogonilo po tej drodze.

Natasza podaja mi steryd profilaktycznie...;-)od poczatku moja ciaza byla problemowa i na koniec wiec ginek zadecydowal by mi podac sterydy. Tak myske ze mogl to zrobic w sobote albo w pon jak bylam na ktg.. a teraz to moze nie do konca zadzialac...

Myla mnie w nocy tez przegonilo i nic nie spalam..spedzilam pol nocy wc..:-(

Ostatnia edycja:
Margo trzymaj sie :*

Ja wlasnie wyszlam od poloznej i musze czekac bo na lezaco rozkurczowe 90 :/
We wtorek mam wizyte w szpitalu,cos wspominala o grzebaniu a nawet o masazu szyjki. Mowila ze najlepiej by bylo wywolac przy tym moim cisnieniu ale nie moga ze wzgledu na poprzednia cesarke :( kuzwa jak sie boooooje :(
Mala sie powoli wstawia ale jeszcze nie gotowa.

Marela przykro mi :( trzymajcie sie

Tabasia czyli co tez jeszcze glowka wysoko ? ale w drugiej tak moze byc ze nawet podczas porodu sie bedzie wstawiac jak u mnie :(
no i doskonale cie rozumiem bo te same uczucia mam :///

ja tez trzymam kciuki Margomari! mi na ostatniej wizycie lekarz powiedział ze juz widzi główkę, wiec chyba jest juz nisko? Ale np o ktg nic nie mówił, dał tylko skierowanie do szpitala i to na datę 5 dni pi terminie i tyle:/

reklama
Babydust ponoc zaczela sie wstawiac ale ns ile w tym prawdy?? Coz moze dotykaniem przez brzuch powiedziec? :/
Mam nadzieje ze nie bedzie sie wstawiac podczas porodu :( teraz mam takie klucia w piczce ze az wrzeszcze z bolu wiec moze przed tym cholernym wtorkiem urodze!! Boje sie tego masazu :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry