reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Muminek Doli pozycje Wojtusia wzięła z mojego wcześniejszego projektu. A Wojtus kiwa pitolkiem z nad lewego kolana
Doli musialabym mieć wzór manekina Parowego od przodu aby przedstawić Wojtusia w obu kolanach
A ja się zesmokowalam. W takiej pozycji mnie smok zaatakował ze AZ mnie podbrzusze bolalo. No ale zzygal się,uciekł a u mnie cisza
Zaraz jade z Arkiem do miasta bo musi sobie nowa pieczatke wyrobic potem chyba do kumpeli.na kawę bo ma dla mnie wkładki laktacyjne
i zahaczymy o ktg bo mialam wpaść w piątek lub sobotę a ze będę niedaleko...
Doli musialabym mieć wzór manekina Parowego od przodu aby przedstawić Wojtusia w obu kolanach
A ja się zesmokowalam. W takiej pozycji mnie smok zaatakował ze AZ mnie podbrzusze bolalo. No ale zzygal się,uciekł a u mnie cisza
Zaraz jade z Arkiem do miasta bo musi sobie nowa pieczatke wyrobic potem chyba do kumpeli.na kawę bo ma dla mnie wkładki laktacyjne
Myla Novak
Fanka BB :)
Bo mowilam mu ze ma tak nie cząchać bo się pozyga no i masz...
Cos ty Doli ja juz nie urodze. Dawalam sobie 3 dni po zdjęciu krążka,nie chciała wylezc to nie. Ja się smarkatki prosić nie będę.
Poza tym chyba się wystraszyla smoka,tak szaleje teraz. Ja się nie dziwie ze tak nie chce wylezc jak.myśli ze my tak wygladamy... Obslizgle,łyse z zygajacym okiem na środku glowy
Cos ty Doli ja juz nie urodze. Dawalam sobie 3 dni po zdjęciu krążka,nie chciała wylezc to nie. Ja się smarkatki prosić nie będę.
Poza tym chyba się wystraszyla smoka,tak szaleje teraz. Ja się nie dziwie ze tak nie chce wylezc jak.myśli ze my tak wygladamy... Obslizgle,łyse z zygajacym okiem na środku glowy
Urodzę ze śmiechu
Laseczki chcecie rysunki dzieciaczków? ja sobie poćwiczę, a wy będziecie miały dodatkowe pamiątki
Myślę o rysunkach elektronicznych rysowanych na tablecie graficznym.
https://www.facebook.com/jdrawing.art
Ostatnia edycja:
reklama
Leże hehe łyse obslizgle!!!!!
ja myslalam ze Ty zaraz urodzisz Po tych przebojach ale chyba Ci się tam zakleilo wszystko 
Tabasia no to rady nie mam innej jak czekać albo przemoc się, ja po ok 5 dniach zrobiłam kasztana
Oooo dr Pat, znawca w dziedzinie szyjek i kupsztali
Tabasia no to rady nie mam innej jak czekać albo przemoc się, ja po ok 5 dniach zrobiłam kasztana
Oooo dr Pat, znawca w dziedzinie szyjek i kupsztali