reklama
Anulka90
Fanka BB :)
Naprawdę po Cc czuje się świetnie. Myślałam że będzie dużo Gorzej boleć. Dostałam na noc zastrzyk i rano. Niunie mam cały czas przy sobie. Tylko na noc ja wzięli żebym się przespala. Karmiłam juz dwa razy sadze ze z niezłym efektem 
Hi Laseczki i tajniaczki 
W nocy masakra, mam wrażenie, że więcej czasu w toalecie spędziłam niż w łóżku, ciągle sikam
Rano schiza bo mały sie nie ruszał jak sie obudziłam już sie wierci
Moje dwa futra już sprawdziły jak sie śpi w łóżeczku. Czarna jak weszłam do pokoju, wstała przeciągnęła się i wyskoczyła. Jak sobie radzicie ze swoimi kotami.
Nie boje sie już o samo przebywanie w łóżeczku, raczej o to, że któraś mi wskoczy na dziecko. "Klusek" z 5 kg waży.
W nocy masakra, mam wrażenie, że więcej czasu w toalecie spędziłam niż w łóżku, ciągle sikam
Rano schiza bo mały sie nie ruszał jak sie obudziłam już sie wierci
Moje dwa futra już sprawdziły jak sie śpi w łóżeczku. Czarna jak weszłam do pokoju, wstała przeciągnęła się i wyskoczyła. Jak sobie radzicie ze swoimi kotami.
Nie boje sie już o samo przebywanie w łóżeczku, raczej o to, że któraś mi wskoczy na dziecko. "Klusek" z 5 kg waży.
Ostatnia edycja:
Myla Novak
Pat no bo widzialas się wczesniej z Natasza i nawet nie zauwazylas jak ci banana zasadzila
Haha ciąże w kolanach??? To Pat tez ma blizniaki?
Haha ciąże w kolanach??? To Pat tez ma blizniaki?
sataga
O rety ale mi się nie chce... Muszę się chyba wcześniej kłaść bo później z łóżka się podnieść nie mogę a dzisiaj muszę na badania lecieć...
Miłego dnia dziewczyny
Miłego dnia dziewczyny
reklama