reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Doli na czymś trzeba ćwiczyć i dochodzić do perfekcji :D

Anulka to tyle dobrze że teraz czujesz się lepiej i super że malutką masz przy sobie i już karmiłaś :)

reklama
Natasza hehe moze muszę poćwiczyć hehe

Kuklaki dlatego też nie idę teraz bo już to widzę jak skurcze mnie łapią a ja mam farbę me głowie hehe

Anulka dolargan jest straszny. Mnie tylko oglupil i nie miałam.siły przec a bol ten sam tylko tłumiony w sobie.

Muminek tak to Pat ,kiwal mi Wojtus z uda i banan z tylka wystawał ;)

a czym Ci kiwal i z którego uda? bo wg Doli, biedny Wojcieszek w jakiejś strasznej pozycji musi mieszkać; )

Hi Laseczki i tajniaczki :D
W nocy masakra, mam wrażenie, że więcej czasu w toalecie spędziłam niż w łóżku, ciągle sikam :p
Rano schiza bo mały sie nie ruszał jak sie obudziłam już sie wierci :D
Moje dwa futra już sprawdziły jak sie śpi w łóżeczku. Czarna jak weszłam do pokoju, wstała przeciągnęła się i wyskoczyła. Jak sobie radzicie ze swoimi kotami.
Nie boje sie już o samo przebywanie w łóżeczku, raczej o to, że któraś mi wskoczy na dziecko. "Klusek" z 5 kg waży.

Asiorek ja co godzinę chodzę - niedługo zegarek będę sobie ustawiać od sikania:what::what::what:

Witam z rana :D.

Obudził mnie telefon ze szpitala, przesunęli mi KTG z 7 rano na 12 :/. Uniknę przynajmniej korków na drodze, ale za to cały dzień rozwalony :(.

Zaraz idę kłaki farbować. Mam nadzieję, że farba trochę się wypłucz zanim trafię do szpitala, inaczej ufarbuje im na czerwono poduszki :D.

Hejka :)

To ktora nastepna?

Aylin zgarnelam 3 miejsce na pudle sn czyli braz? :D

Postaram sie Was pozniej nadrobic. Zadna nie rodzi?? :))

Anulka jaka masakra ja po 3h wzielam znieczulenie. Ale Ty 6h w bolach po oxy?? Wspolczuje Ci bidulko :(
Moze jak by mieli zzo to b6s naturalnie urodzila. Ale wazne ze Malutka zdrowa i dochodzicie do siebie :) o ktorej sie urodzila? Bo moja o14:52 :)

Doli pytanie do experta - jak przetrzymac "2" 6 dni?? :)) bo mi sie chce juz troche ale tak mnie tam boli ze nie ma szans!! :)) :))

Ja na razie proboje sie nie rozkleic po wczorajszej akcji. Ale pewnie jak dzis wyjde do domu to ze mnie wszystko zejdzie... m z nerwow wysypki dostal. To bylo takie stresujace jak ja wyciagneli i ta chwila absolutnej ciszy. A w mojej glowie jedna mysl "dlaczego"....

Ale juz jest dobrze i Malutka caly czas ze mna :) i chyba gbsem tez sie nie zarazila! :)

Tabasia nie trzymaj. Niech Ci maz kupi czopki glicerynowe albo spytaj w szpitalu czy maja.
Ja tam trzymalam w szpitalu i mi hemo dupek wyskoczył i teraz juz rodzic mi się nie chce, dziękuje...

reklama
Tabasia nie wiem hehe a lewatywy nie miałaś??? :D współczuję bo może bez czopkow się nie obejdzie hehe :D

Niezle miałaś przeżycia, a po proznociagu jest ok? Nie ma krwiakow na główce??

Do góry